نوشته اصلی توسط Milad واسه فصل اول اونقدی بهش بازی رسید که همه اونو لایق پوشیدن لباس تیم ملی و فیکس تیم بدونن به جز آقا دلبوسکه
نوشته اصلی توسط HO33E!N مصدوم نشده بود بیشتر از موراتا خواهون داشت همین الان هم داره ولی میدونن فروشی نیس
نوشته اصلی توسط HO33E!N ایسکو رو بفروشیم اصلا پوگبا رو به جاش بخریم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N به جز آقا دلبوسکه منم خواستم همینو بگم دقیقا ... ولی هر چی فکر می کنم دعوت نکردن کارواخال فقط از دل بوسکه بر میومد
نوشته اصلی توسط Milad پوگبا رو به جاش بخریم پوگبا رو بگیریم 70 تا یه فصل بدرخشه میدیمش موناکو 40 تا
نوشته اصلی توسط vahid منم خواستم همینو بگم دقیقا ... ولی هر چی فکر می کنم دعوت نکردن کارواخال فقط از دل بوسکه بر میومد مایه خالی بارسایی ها دیگه جواب نداد
بیرانوند
حسین نقلت با مضمون به جز اقای دلبوسکه رو پیدا نکردم ولی میتونم بگم دلبوسکه خریت خرد اینو قبول دارم
نوشته اصلی توسط Milad حسین نقلت با مضمون به جز اقای دلبوسکه رو پیدا نکردم ولی میتونم بگم دلبوسکه خریت خرد اینو قبول دارم فقط یه سوال ازت دارم آیا کسی که ایسکو و نگردو رو به جام جهانی نبره مربی بزرگیست؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N پوگبا رو بگیریم 70 تا یه فصل بدرخشه میدیمش موناکو 40 تا ما بهترین فروش تاریخمون به روبینیو مربوط میشه که همون فصل اول معلوم شد که خوب فرو کردیمیش هرچند تو رئال خوب بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 324 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن