نوشته اصلی توسط Milad تو تو این جام به ایتالیا امید زیادی داشتی پس رو حرف تو نمیشه حساب کرد اتفاقا اول جام گفتم امسال محاله ایتالیا قهرمان بشه ولی 4 سال دیگه حرف برای گفتن زیاد داره
نوشته اصلی توسط Milad تو تو این جام به ایتالیا امید زیادی داشتی پس رو حرف تو نمیشه حساب کرد تنها نکته ای که همه میگفتن این بود که سال 19 و بوق که قهرمان شدیم یه رسوایی شبیه این پیش اومده بوده پس امسال ما قهرمان میشیم
سلامی دوباره
نوشته اصلی توسط kamyab دسته بز چرا میخند
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad واسم مهم نیست وحید و بقیه چی میگن من حرف خودم واسم مهمه که میگم ایتالیا اون سال مدعی اصلی بود گه نخور سیب بخور
نوشته اصلی توسط Milad واسم مهم نیست وحید و بقیه چی میگن من حرف خودم واسم مهمه که میگم ایتالیا اون سال مدعی اصلی بود آنکس که نداند که نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند
نوشته اصلی توسط HO33E!N تنها نکته ای که همه میگفتن این بود که سال 19 و بوق که قهرمان شدیم یه رسوایی شبیه این پیش اومده بوده پس امسال ما قهرمان میشیم تا اونجایی که یادمه، اینو بعد بازی نیمه نهایی شروع کردن به گفتن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلامی دوباره احسان تو بی طرف.آیا ایتالیا جام جهانی 2006 شانس اول قهرمانی بود؟
نوشته اصلی توسط vahid اتفاقا اول جام گفتم امسال محاله ایتالیا قهرمان بشه ولی 4 سال دیگه حرف برای گفتن زیاد داره اتقاقا یادمه که ایتالیا رو یکی از شانس های قهرمانی میخوندی
نوشته اصلی توسط HO33E!N آنکس که نداند که نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 370 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 370 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن