نوشته اصلی توسط HO33E!N احسان تو بی طرف.آیا ایتالیا جام جهانی 2006 شانس اول قهرمانی بود؟ من از ایتالیا متنفرم ، نظر ندم بهتره
نوشته اصلی توسط vahid تا اونجایی که یادمه، اینو بعد بازی نیمه نهایی شروع کردن به گفتن خود پیرلو هم هم بگه شانس نداشتیم میلاد میگه تو مستند گفته ایتالیا شانس اول قهرمانی بوده
نوشته اصلی توسط Milad اتقاقا یادمه که ایتالیا رو یکی از شانس های قهرمانی میخوندی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من از ایتالیا متنفرم ، نظر ندم بهتره ممتنع
نوشته اصلی توسط HO33E!N آنکس که نداند که نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند پس باشه من بیشعور بودم که 2006 حدس زدم ایتالیا قهرمان میشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad اتقاقا یادمه که ایتالیا رو یکی از شانس های قهرمانی میخوندی باید حتما باهات برخورد فیزیکی کنم؟ این یاد موندنهای تو هم شده مثل ممد دهن لق
نوشته اصلی توسط Milad پس باشه من بیشعور بودم که 2006 حدس زدم ایتالیا قهرمان میشه تصویب شد
نوشته اصلی توسط HO33E!N ممتنع فقط تو ایران ایتالیا رو شانس قهرمانی میدونن
نوشته اصلی توسط Milad پس باشه من بیشعور بودم که 2006 حدس زدم ایتالیا قهرمان میشه نه تو یکی از فهیم ترین پیشگو ها بودی که برعکس همه قهرمان رو درست پیش بینی کرده بودی
نوشته اصلی توسط HO33E!N خود پیرلو هم هم بگه شانس نداشتیم میلاد میگه تو مستند گفته ایتالیا شانس اول قهرمانی بوده عادت کردی کس بگی ؟ من چند هفته پیش داشتم مستند رو میدیدیم این جملش یادم بود گفتم چه ربطی داره به مستند؟ من 5-6 سالم نیست که جام رو یادم نباشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 249 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 249 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن