صفحه 1909 از 3994 نخستنخست ... 90914091809185918991907190819091910191119191959200924092909 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,081 به 19,090 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    من میگم پپ مربی نیست چه ربطی به عمو دل داره؟
    محاله تو اسم مربی رو بیاری بعد پپ رو بیاری بعدش دلبوسکه رو نیاری نفر بعدیت دلبوسکست
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    محاله تو اسم مربی رو بیاری بعد پپ رو بیاری بعدش دلبوسکه رو نیاری نفر بعدیت دلبوسکست
    ای شیطون خوب دستمُ خوندی

فوق حرفه ای
    واقعا میلاد یه سوال:
    پپ رو چه طور مربی میدونی؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    متسفانه دارین مسائل رو با هم قاطی میکنین
    من کاری به قیمت قرار داد کیروش ندارم ولی اگه فرگوسن هم بیاد نمیتونه تو این فوتبال کاری از پیش ببره
    اینکه بیای کار ولسکاو تو والیبال رو مثال هم بزنی احمقانه ترین تشابه تاریخه با اختلاف
    برادر من ساختار فوتبال ایران داغونه و حداقل 20 سال باید به یه برنامه ریزی دقیق پیش بری تا بتونه دستو بلند کنی بگی ما هم بله !
    این کارم نه کار کیروشه نه هیچ پکرمن نه هیچ کس دیگه فوقش اونا بیان تیم یکم بهتر بازی میکنه ولی هیچ فرقی تو اصل قضیه نمیکنه
    اصن بحث رو نمیگیری عزیز من
    اتفاقا باید کار داشته باشی حسین جون
    من میگم چرا کیروش؟؟ چرا x نه"؟؟ چرا y نه؟؟؟
    ما کیروش رو چرا اوردیم؟؟ واسه این که بریم جام جهانی و تمام؟؟
    با هیچ مربی دیگه نمیشد این اتفاق بیفته.....مدوین که میشد کما این که ممکن بود با همین کیروشم نشه اگر اون بازی کرده و شانس و اشتباه حریف نبود
    اصن بحث رو پیچیده نکنین کسی نمیگه این تیم بره بشه کاستاریکا یا الجزایر یا مکزیک! به ولله کسی اینو نمیگه
    بحث سر اونی که به این فوتبال کیروش میتوسنت اضافه کنه و نکرد!
    بحث سر انتظارات
    هی نگین زیر ساخت و فلان و بهمان
    سبک بازی تیم ملی که دیگه دست کیروش! خوبه حالا 11 تاش واسه این لیگ نیستن و 7 8 تاش تو لیگ خارجی ان و دو 3 تا شاخضش اصلا از این فوتبال بالا نیومدن
    ما نمیخوایم بگیم ما هم بله میگیم پیشرفت کنیم نه یک شبه
    جلالی گفت مربی مثل کیروش در 4 سال میتونه ما رو در مسیر پیشرفت قرار بده راستم گفت من میگم تو این 3 سال و نیم کیروش واسه این فوتبال چیکار کرد؟؟؟
    جز این بدترین بازی ها بودو الانم همون؟؟؟
    خداییش بازی جلو کره و ازبکستان و لینان این بود الانم اینیم.....شاخص های فوتبالم که همونیم....نتیجه هم نمیهش گفت گرفتیم
    حالا که قرار سالی 4 میلیون بدیم قرار اختیار تام بدیم قرار ا حد توانمون واسش محیا کنیم نباید انتظار داشته باشیم اندازه هزینه ای که میکنیم؟؟؟
    این حرف بدیه؟؟

فوق حرفه ای
    ولی یه محاسبه ای که پپ نکرده بود قهرمانی های هاینکس بود.یه درصد فکرشُ نمیکرد با همچی چیزی روبرو بشه
    به جرات میتونم بگم گزینه ای دیگه واسش موجود نبود اخه رو هوا مجبور بود بزنتش

فوق حرفه ای
    متسفانه دارین مسائل رو با هم قاطی میکنین
    من کاری به قیمت قرار داد کیروش ندارم ولی اگه فرگوسن هم بیاد نمیتونه تو این فوتبال کاری از پیش ببره
    اینکه بیای کار ولسکاو تو والیبال رو مثال هم بزنی احمقانه ترین تشابه تاریخه با اختلاف
    برادر من ساختار فوتبال ایران داغونه و حداقل 20 سال باید به یه برنامه ریزی دقیق پیش بری تا بتونه دستو بلند کنی بگی ما هم بله !
    این کارم نه کار کیروشه نه هیچ پکرمن نه هیچ کس دیگه فوقش اونا بیان تیم یکم بهتر بازی میکنه ولی هیچ فرقی تو اصل قضیه نمیکنه
    مورینیو هم نمیتونه ایران رو قهرمان کنه هیچ شکی نیست
    من انتظار قهرمانی از ایران رو ندارم چون هیچیمون در حد امکانات و کیفیت بازی با ژاپن و کره و استرالیا نیست
    ولی ایران باید بازی زیبا کنه من جام جهانی رو ملاک نمیدونم چون تو دو بازی اول مجبور بودیم ولی تو اسیا چه 3تا بازی اخرمون چه بازی ازبکستان چه بازی کره تخمی بردیم و تخمی بازی کردیم و باید تغییر کنیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    پس کم محلش میکنیم اگر دلش خواست درست میشه
    اگه همین کیروش با صادقیان و شریفی و امثالهم رفته بود 3.4 تا از ارژانتین میخورد همین کانون مربیان و جلالی نمیومدن سینه سپر کنن که اینم مربی خارجیتون !
    بازم این اصل موضوع نیست
    استعداد یابی صفره - اعتماد به بازیکنان جون صفره - اپدیت مربی های ما صفره - زمین هامون صفره - باند بازی صده و... یه کس خلی مث علی کفاشیان رئیس فدارسیونه و...
    بعد این شاسکولا انتظار معجزه دارن تو فوتبال
    هی هم میگن میتونیم مث والیبال بشیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    واقعا میلاد یه سوال:
    پپ رو چه طور مربی میدونی؟
    اگه بتونه قهرمانیش رو با بایرن تکرار کنه نمیتونیم زیر سوال ببریمش
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    یه واقعیتی هست کیروش بیشتر فکر خودش تا ما
    حالا تا اخر دنیا برین قربون صدقش برین

فوق حرفه ای
    اگه همین کیروش با صادقیان و شریفی و امثالهم رفته بود 3.4 تا از ارژانتین میخورد همین کانون مربیان و جلالی نمیومدن سینه سپر کنن که اینم مربی خارجیتون !
    بازم این اصل موضوع نیست
    استعداد یابی صفره - اعتماد به بازیکنان جون صفره - اپدیت مربی های ما صفره - زمین هامون صفره - باند بازی صده و... یه کس خلی مث علی کفاشیان رئیس فدارسیونه و...
    بعد این شاسکولا انتظار معجزه دارن تو فوتبال
    هی هم میگن میتونیم مث والیبال بشیم
    حاج حسین آقا ما قرار نیست بریم آرژانتین و بوسنی رو لوله کنیم.قرار هم نیست جلو قطر بچپیم تو دفاع و با شانس و اقبال و دری به تخته خوردن ببریمش.حتی با کویت هم همین طور بودیم ما.دیگه زیادی خودمونُ دست پایین گرفتیم....

صفحه 1909 از 3994 نخستنخست ... 90914091809185918991907190819091910191119191959200924092909 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)