المان و فرانسه هر کدوم برن بالا من حامی اونا هستم در ادامه جام![]()
المان و فرانسه هر کدوم برن بالا من حامی اونا هستم در ادامه جام![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتا و دی بروین و لوئیز رو فروختیم به جاش ماتیچ و صلاح و زوما و فابرگاس و کوستا رو خریدیم بدون خرج کردن یه پنی تازه اینجا قیمت دی بروین رو 2 میلیون کمتر ذکر کرده و میشه گفت 2 میلیون هم سود کرده چلسی
Chelsea collected £103.1 million from the exits of Juan Mata (£37.1 million), Kevin De Bruyne (£16 million) and David Luiz (£50 million).
Incredibly, the Blues spent a supposed £103.1 million to purchase Nemanja Matic (£21 million), Mohamed Salah (£11 million), Kurt Zouma (£12.5 million), Diego Costa (£32 million) and Cesc Fabregas (£26.6 million).
رسمی: پراندلی هدایت گالاتاسارای را برعهده گرفت
فقط خدا کنه مانچینی نیاد اینور![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی - سیتی - بارسا - رئال - بایرن رو به من بدن با یه بودجه 70.80 ملیونی واسه 5 سال تیمشونو میبندم که نیاز به هیچ خرید دیگه ای هم نداشته باشن![]()
سسک رو خریدیم جانسین لمپارد 36 ساله بشه نه ماتای بیست و 5 ساله
جای ماتا صلاح رو خریدن
دی بروین هم ما 7 میلیون خریدیم سر جمع 3 بازی کامل واسمون نکرد فروختیم 18 تا
ضمنا خوزه هیچ وقت از این کارا نمیکنه اون کار انجلوتی ابله بود که گند زد تو تمام نقل و انتقالات
چک هم 50 تا میکنیم تو پاچه یه تیم کورتوا رو میاریم سر کار تا 10 سالم بیمه میشیم
شوارزم که مفت بستیم یه سال دیگه باهاش!![]()
ویرایش توسط Herzeleid : 07-04-2014 در ساعت 06:43 PM
راستی یه مهاجم شونزده ساله هم دیروز از شما خریدیم حسین
![]()
لیورپول ریکی لمبرت هم خریده تازه
![]()
در حال حاضر 276 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 276 مهمان ها)