نوشته اصلی توسط Nima کجا بازی میکنه ؟ دفاعه ؟ من فقط رو الکسیس نظر مثیت دارم به دستور من قراره جذب شه باز تو ایتالیا قهرمان میشین به گالا میبازین
نوشته اصلی توسط HO33E!N ناواس اتلتیکوئه سال بعد پیشنهادو رد کرده لوانته
نوشته اصلی توسط Nima کجا بازی میکنه ؟ دفاعه ؟ من فقط رو الکسیس نظر مثیت دارم به دستور من قراره جذب شه نه پستش cmf ولی هافبک دفاعی هم میتونه بازی کنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad دیگه تو زمین با کریس اشتباه نمیگیریمش موراتا و خسه ذوب در کریسن
نوشته اصلی توسط Nima کجا بازی میکنه ؟ دفاعه ؟ من فقط رو الکسیس نظر مثیت دارم به دستور من قراره جذب شه از شرت بالا کشیدنش معلومه الکسیسسسس سانچزه
نوشته اصلی توسط HO33E!N باز تو ایتالیا قهرمان میشین به گالا میبازین خداییش امسال نامردی کرد با اون داستان برف و طوفانشون
نوشته اصلی توسط mohammad تنها مشکل بند بازگشته که یووه قبول نمیکنه بله دیگه تا بازیکن جا میفته رشد میکنه میگن بازیکن مارو پس بدین
نوشته اصلی توسط HO33E!N موراتا و خسه ذوب در کریسن بعضی صحنه ها رو میگفتم سگ تو روح رونالدو این چه شوتیه بعد دوربین زوم میکرد میدیدم موراتاس
نوشته اصلی توسط Milad خداییش امسال نامردی کرد با اون داستان برف و طوفانشون از پس بنفیکا هم بر نیومدن
نوشته اصلی توسط Nima بله دیگه تا بازیکن جا میفته رشد میکنه میگن بازیکن مارو پس بدین نه 20 تا ببرین 70 تا بدین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن