نوشته اصلی توسط Nima بله دیگه تا بازیکن جا میفته رشد میکنه میگن بازیکن مارو پس بدین ایموبیله رو که دادین رفت براردی رو بچسبین ساسولو بود 4 تا به میلان زد دیوث
نوشته اصلی توسط mohammad دیگه تو زمین با کریس اشتباه نمیگیریمش موراتا بازیکن خوبیه ولی از اول نچسب بود خسه از روزی که تو ترکیب قرار گرفت همه عاشقش شدن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N باز تو ایتالیا قهرمان میشین به گالا میبازین امسال دیگه قهرمانی ماله ماست ببین من کی گفتم
وسلی اسنایدر رو خیلی مفت از دست دادیم خیلی
نوشته اصلی توسط Milad موراتا بازیکن خوبیه ولی از اول نچسب بود خسه از روزی که تو ترکیب قرار گرفت همه عاشقش شدن گلش به همین ناواس و لوانته رو یادم نمیره همون بازی که دیقه 88 گلو خوردیم تا دیقه 93 بازی رو 3-2 کردیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N از پس بنفیکا هم بر نیومدن دیوثا خیلی چغر بودن
نوشته اصلی توسط mohammad ایموبیله رو که دادین رفت براردی رو بچسبین ساسولو بود 4 تا به میلان زد دیوث قراردادشو تمدید کردن فعلا قرضی یه فصل دیگه تو ساسولو میمونه
نوشته اصلی توسط mohammad گلش به همین ناواس و لوانته رو یادم نمیره همون بازی که دیقه 88 گلو خوردیم تا دیقه 93 بازی رو 3-2 کردیم یکی از بردای شیرینمون بود دوران کابوس واره بنزما
نوشته اصلی توسط Milad دیوثا خیلی چغر بودن شک ندارم سویا رو میبردن ما رو هم تو سوپرکاپ شکست میدادن
نوشته اصلی توسط Nima امسال دیگه قهرمانی ماله ماست ببین من کی گفتم خیلی دوست دارم بوفون یو سی ال رو ببره بالا اگه ما قهرمان نشدیم اشکال نداره شما بشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 474 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 474 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن