صفحه 2097 از 3994 نخستنخست ... 109715971997204720872095209620972098209921072147219725973097 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 20,961 به 20,970 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    “کریستیانو، وارث خلف دی استفانو”

دو ساعت پیش از مراسم معارفه بی نظیر کریستیانو در برنابئو در کنار او بودم. با همکاران روزنامه آس برای مصاحبه با میراسیرا سوئیتز رفته بودیم. با چشمانی مملو از امید برای پیوستن به رئال گفت:” واقعا فکر می کنید که برنابئو برای دیدن من پر می شود؟” جواب دادم:” صندلی کم هم می آید. نمی توانی تصور کنی از آمدنت هواداران چقدر هیجان زده شده اند. مسلما با رئال دوباره به اوج اروپا می رسی.” با دقت گوش داد، لبخند زد و گفت که برای رسیدن به این هدف تلاش می کند و همین کار را هم کرد. در این پنج سال بی نظیر ، او استعداد، کیفیت ، روحیه ، تعصب ، افتخار ، گل (۲۵۲ تا!) و درخشش را نشان داد.

زدن این همه گل در ۲۴۶ بازی یک جنون است. او به استثنای سال اولش که مصدوم بود، سالانه بیش از ۵۰ گل به ثمر رساند، رکوردی که در تاریخ باشگاه بی نظیر است. پدرم به من گفته است:” فقط دی استفانو بزرگتر از کریستیانو بود. دون آلفردو خودش یک تیم بود.” لاسائتا روبیا حالا در میان مرگ و زندگی معلق مانده است، همه منتظریم تا با این شرایط سخت بجنگد اما او می داند که هر چه باشد در تاریخ رئال تا ابد به یادگار می ماند. یک، دو ، سه ، زنده باد رئال!

توماس رونکرو

فوق حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط mohammad : 07-06-2014 در ساعت 01:30 PM

فوق حرفه ای
    جالبه اخبار از دی استفانو هیچی نگفت

حرفه ای
    فرتونگن: هلند، آرژانتين را حذف مي‌کند

مدافع تيم ملي بلژيک معتقد است رؤياي آرژانتيني‌ها براي کسب سومين قهرماني‌شان در جام جهاني با قبول شکست برابر هلند در مرحله نيمه نهايي برباد مي‌رود.

يان فرتونگن، دفاع چپ تيم ملي بلژيک که شب گذشته (شنبه) همراه با ديگر بازيکنان اين تيم برابر آرژانتين تن به شکست يک بر صفر دادند و از رسيدن به مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2014 بازماندند گفت عملکرد آلبي سلسته را در حدي نمي‌بيند که بتواند قهرمان رقابت‌ها شود و حضور اين تيم در مرحله بعدي با شکست برابر هلند به پايان خواهد رسيد.

به نقل از تسنيم، فرتونگن اظهار داشت: به نظر من اين آرژانتين در نيمه نهايي مقابل هلند شکست مي‌خورد و فينال نمي‌رسد. من واقعاً‌ اينگونه فکر مي‌کنم. هلند تيم بسيار قدرتمندي است و فوتبال خوبي را به نمايش مي‌گذارد. اين تيم هميشه در حفظ توپ خونسرد است و بازي‌اش آنقدر کيفيت دارد که بتواند آرژانتين را حذف کند.

بلژيک امسال براي اولين بار بعد از سال 1986 در مکزيک، به مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني راه پيدا کرد اما با اين حال فرتونگن حسرت موقعيتي را مي‌خورد که تيمش براي پيشروي در جام بيستم از دست داد.

وي تصريح کرد: مطمئناً‌ صعود از مرحله يک هشتم نهايي بعد از 28 سال در ما حس رضايت ايجاد کرد اما من فکر مي‌کنم که اين بلژيک مي‌توانست از اين هم بالاتر برود. براي من حس نااميدي از نرسيدن به نيمه نهايي جام جهاني بيشتر از احساس غرور به خاطر رسيدن به يک چهارم نهايي است.

حرفه ای
    مارک بارترا امروز در مصاحبه ای در رابطه با موضوعات مختلفی صحبت کرد . در زیر قسمت هایی از این مصاحبه قرار داده شده است .

بارترا : سوارز یک مهاجم بسیار کامل است . برای من او بازیکن بزرگی است . اگر او به بارسلونا بیاید از او استقبال خواهد شد .

آسیب نیمار : این مایه ی تاسف است زیرا او میتوانست بیشتر در جام جهانی بازی کند . ما امیدواریم که در کوتاه ترین زمان ممکن او سلامتی اش را به دست بیاورد و خود را آماده کند .

بازیکنان جدید : تر اشتگن با توجه به آنچه که من از او دیده ام یک دروازه بان بزرگ است و از دروازه به خوبی دفاع میکند . راکیتیچ بازیکن کاملی است .

بازگشت رافینیا و دلوفئو : من بسیار خوشحالم که یک بار دیگر من میتوانم با این بازیکنان بازی کنم .

سوارز : او در انگلستان مورد اخترام است و همه از او می ترسند .

پ.ن:جووووووووووون

فوق حرفه ای

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

7. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    تو بارسا همه چی به مسی ختم میشه...بعد اونم نیمار... جایی برا سوارز نمی بینم مگه اینکه خودش یه غلطی بکنه.... خط دفاعی ریده
    سوارز دو حالت داره يا ميگيره يا نه پنجاه پنجاه خريدش شايد نياز زيادي هم نبوده بهش

حرفه ای
    جام جهاني تموم شه ميرين وسط تاپيك چاوشي بحث فوتبالي ميكنين؟؟

I'm jealous of the rain ...

فوق حرفه ای

هرکه او بیدارتر پر دردتر....

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam نمایش پست ها
    جام جهاني تموم شه ميرين وسط تاپيك چاوشي بحث فوتبالي ميكنين؟؟
    مهم نيست چه تاپيكي باشه مهم اين هر جا گير بياريم بحث رو ادامه ميديم

صفحه 2097 از 3994 نخستنخست ... 109715971997204720872095209620972098209921072147219725973097 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 335 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 335 مهمان ها)