نوشته اصلی توسط mahdi تو شرکت چیکار میکنی ؟ تو که همش اینجا پ لاسی تا باشه از این کارا تو این شرکتا خر نشی بری بانک
نوشته اصلی توسط Herzeleid از کجا فهمیدی؟؟ بعدم کی گفته ارژانتین هیچی نیست؟ هیگواین و لاوتزی و زابالتا و ماسچرانو کشکن؟؟ اگوئرو و دیماریا رو نمیگیم حالا مصدومن لامصب درگیر بازی اینا شدم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بچس دیگه یه چیزی میگه ولش کن
نوشته اصلی توسط tandis_m الهي بابت اين نقد و بررسي چقد پول ميگيريد؟ واسه پئل کار انجام نمیدیم ما واسه افزایش اگاهی و اطلاعات شخصی بعد بحثای شما خانما هیچ جذابیتی واسه ما نداره که بخوایم دست به چونه دنبالش کنیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid تا باشه از این کارا تو این شرکتا خر نشی بری بانک کارمند بانک بهترین شغل دنیا با اختلاف من همین الان حاضرم کارم رو با کارمند بانک عوض کنم
نوشته اصلی توسط mahdi لامصب درگیر بازی اینا شدم هلندم اگر روبن و اسنایدر رو ازش بگیره چیزی ازش نمونه حتی با وجود کویت و فن پرسی و لنز و هونتلار و .......
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه پئل کار انجام نمیدیم ما واسه افزایش اگاهی و اطلاعات شخصی بعد بحثای شما خانما هیچ جذابیتی واسه ما نداره که بخوایم دست به چونه دنبالش کنیم حالا كه نداريم ولي خيلي هم مطمئن نباش كه ديگران هم مثل شما فكر كنن درست ميگم؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کارمند بانک بهترین شغل دنیا با اختلاف من همین الان حاضرم کارم رو با کارمند بانک عوض کنم سختی های خودشو داره همه چشمشون اون وام و تسهیلات رو میبینه فقط ولی من که حاضر نیستم برم کار بانک
نوشته اصلی توسط tandis_m حالا كه نداريم ولي خيلي هم مطمئن نباش كه ديگران هم مثل شما فكر كنن درست ميگم؟ ممکنه این طسور فکر نکنن ولی دو روز که بحصا رو دنبال کنن صد در صد پشیمون میشن کلا بحثای شما فقط واسه خودتون جذاب
نوشته اصلی توسط Herzeleid سختی های خودشو داره همه چشمشون اون وام و تسهیلات رو میبینه فقط ولی من که حاضر نیستم برم کار بانک داداش من الان 15 ساله کارمند بانکه چند سال اولش یکم سخته ولی به وام هاش می ارزه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن