نوشته اصلی توسط Nima منچستر گفته نانی + 50 تا ما هم نانی داشتیم نانی+100 تا پیشنهاد میدادیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N من با همه بازیکنای بارسا مشکل ندارم فقط اونایی که میخوان توسط هوادارانشون به عنوان ابرمرد معرفی بشن متنفرم من فقط نسبت به اینیستا حس منفی ندارم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N من با همه بازیکنای بارسا مشکل ندارم فقط اونایی که میخوان توسط هوادارانشون به عنوان ابرمرد معرفی بشن متنفرم تمامی مشکلات از همین کل کل ها و بگو مگو هاست تکبیر
نوشته اصلی توسط mohammad68 خیلی مخلصم خیلی بیشعوری ولی جلو همه؟بذار تو خلوت فوش بدهتو رو دوس دارم زیااااد
نوشته اصلی توسط Nima این همه بازیکن هست ، بیخیال ویدال نمیشن کلا دو تا بازیکنتون در حد اروپاست دور ور ندارید البته بوفون و پیرلو وکیلینی هم خوبن ولی پیرن دیگه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من با همه بازیکنای بارسا مشکل ندارم فقط اونایی که میخوان توسط هوادارانشون به عنوان ابرمرد معرفی بشن متنفرم مثل رئال
نوشته اصلی توسط Milad من فقط نسبت به اینیستا حس منفی ندارم نه اون حس تنفر به مسی یه طبقه ی جدا دارهوگرنه که تو فک کن یه رئالی حس منفی به پدرو و آلوز و بوسکتس و نیمار نداشته باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N جلو همه؟بذار تو خلوت فوش بدهتو رو دوس دارم زیااااد نشود فاش به کسی آنچه میان من و توست چه گیری دادی به این نیمار بدبخت تو
من بارها گفتم که نصف اسطوره های فوتبالیم رئالی هستن بیایید دست در دست هم دهیم به مهر
نوشته اصلی توسط Milad کلا دو تا بازیکنتون در حد اروپاست دور ور ندارید البته بوفون و پیرلو وکیلینی هم خوبن ولی پیرن دیگه کاسرس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 422 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 422 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن