نوشته اصلی توسط mohammad68 نشود فاش به کسی آنچه میان من و توست چه گیری دادی به این نیمار بدبخت تو چرا رفتی چرا من بی قرارم تو بودی مگر؟
نوشته اصلی توسط Milad من فقط نسبت به اینیستا حس منفی ندارم مگه حسم داری تو
نوشته اصلی توسط HO33E!N نه اون حس تنفر به مسی یه طبقه ی جدا دارهوگرنه که تو فک کن یه رئالی حس منفی به پدرو و آلوز و بوسکتس و نیمار نداشته باشه مسی بیشتر دلیل تنفرش هواداراشه وگرنه خودش یکیه در حد بقیه بازیکنا بارسا
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Catman مگه حسم داری تو میخوای نشون بدم ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من بارها گفتم که نصف اسطوره های فوتبالیم رئالی هستن بیایید دست در دست هم دهیم به مهر ما هم رونالدوی برزیلی و مارادونا و فیگو رو از بارسا خیلی دوس داریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا رفتی چرا من بی قرارم تو بودی مگر؟ صبح دیدم دور از جونت الاف و بیکار شدم
نوشته اصلی توسط Milad مسی بیشتر دلیل تنفرش هواداراشه وگرنه خودش یکیه در حد بقیه بازیکنا بارسا مسی همین طور آرژانتینُ بالا و بالاتر میبره
نوشته اصلی توسط Milad میخوای نشون بدم ؟ نشونم میتونی بدی مگه ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N ما هم رونالدوی برزیلی و مارادونا و فیگو رو از بارسا خیلی دوس داریم رائول زیدان ردوندو کاسیاس روبرتو کارلوس گوتی داوور شوکر میاتوویچ و ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 صبح دیدم دور از جونت الاف و بیکار شدم جفتشون که بدم میاد سوارزم بهشون اضافه شد اومدی بیرون؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 326 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن