نوشته اصلی توسط HO33E!N منم عاشق وحید هلیل هودزیچ هستم وحید هله هوله صداش کن راحت تری
نوشته اصلی توسط HO33E!N من عاشق آرژانتیبنم ولی یه پفیوزی عشقمُ دزدیده کی؟ مسی تن هایی تا فینال داره میبرتشون اونطرف هم برزیل رو داور ها دارن میبرن تا فینال
نوشته اصلی توسط HO33E!N این نسل محو بازیای مسی بودن ای بترکی با این مسی اینقدر تنفر از مسی از کجا میاد ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 وحید هله هوله صداش کن راحت تری این 3 تا دارن خودشونُ جر میدن بگن کار فنخال با اردشیر فرق داره
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش تا مسی خداحافظی نکرده کلا تورنمنت های ملی رو کنسل میکردن جام جهانی هم مسی نگیره یحتمل جام ملت ها رو بگیره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad68 اسکولاری حرومی این همه پیرمرد رو جمع کرده برده فقط مال کاکا و رونالدینیو خار داشت لوکاس مورا به این خوبی رو نبرد
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش تا مسی خداحافظی نکرده کلا تورنمنت های ملی رو کنسل میکردن من در برابر این همه تنفر کم آوردم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همه چی تموم بود ، این نسل کجا بودن که بازی هاشو ببینن بازیکن رو دست اورتگا نمیاد صبح تا ظهر فروش مواد ... ظهر تا غروب فوتبال ... غروب تا شب فروش انسان ولی در کل خدای تکنیک
نوشته اصلی توسط mohammad68 کی؟ مسی تن هایی تا فینال داره میبرتشون اونطرف هم برزیل رو داور ها دارن میبرن تا فینال هر جا میخواد ببره فقط با اسطوره ی من مقایسه نکنن
آلمان ها بدتر از رئالی ها تا نیمه نهایی بیشتر نمیان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 423 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 423 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن