نوشته اصلی توسط ehsan1361 جام 98 غوغا کرده بودن با ورون و باتی قشنگترین جام جهانی زندگانیم بود که دیدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N حرکات فردی اون و دنیلسون عجیب غربی بود دنیلسون خودشم دریبل میزد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من چون بازری رو ندیدم یه چی پروندم دقیقه ی 118 دروازه بانُ تعویض کرد برای پنالتی ها اردشیر هم همچی کاری کرد با رودباریان و طالب لو سر این کار عادل و حاج رضایی و بیژن دهنشُ سرویس کردن
نوشته اصلی توسط HO33E!N حرکات فردی اون و دنیلسون عجیب غربی بود دنیلسون برزیلیا کلا بیشعور خیلی دارن
نوشته اصلی توسط HO33E!N بازی کلمبیا 3 تا تعویض کرد به جرات میتونم بگم هیچ کدومُ نمیشناختم ویلیان رو چرا بازی نمیده
نوشته اصلی توسط mohammad68 مارادونا؟ هیچ شباهتی نمیبینم بینشون .... مدیریتش رو مسی هیچوقت نداره و نخواهد داشت من فک کنم این جام جهانی بعدی دوپینگ میکنه بعدم الکلی و معتاد میشه خودشُ بچسبونه مارادونا
نوشته اصلی توسط HO33E!N دقیقه ی 118 دروازه بانُ تعویض کرد برای پنالتی ها اردشیر هم همچی کاری کرد با رودباریان و طالب لو سر این کار عادل و حاج رضایی و بیژن دهنشُ سرویس کردن اردشیر هر بالایی سرش بیاد حقشه اردشیر کجا ، فن خال کجا
نوشته اصلی توسط mohammad68 قشنگترین جام جهانی زندگانیم بود که دیدم منم قشنگ ترین جامی که یادمه اون بود بدترین 2002
نوشته اصلی توسط mohammad68 قشنگترین جام جهانی زندگانیم بود که دیدم من فینال جام 90 به اینور یادمه 94 بد نبود ولی 98 فوق العاده بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N من فک کنم این جام جهانی بعدی دوپینگ میکنه بعدم الکلی و معتاد میشه خودشُ بچسبونه مارادونا گم ورو دهن سرویس ولی با اختلاف جلوی بلژیک اوسگولشون کرده بود رونالدو تا کی بگا رفت؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 433 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 433 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن