نوشته اصلی توسط Milad میثاقی چقدر مایه خالی بارسایی ها رو میکنه ستون فقراتُ دیدی؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 شعری بیش نبود 2006 و 98 خیلی بهتر بودن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عباس آقا کیه هی مایلی میگه اسمشو امروز همین عباسه مصاحبه کرده بود تو روزنامه تدارکات تیم ملی
نوشته اصلی توسط HO33E!N ستون فقراتُ دیدی؟ بچه ها با حال بود کلیپشو صبح گذاشتم
نوشته اصلی توسط HO33E!N جای الجزایر بودن یه ماه تعطیل رسمی اعلام میکردن اتوبوسی دفاع کردن اینقدر خوشحالی داشتهمه میگفتن ایران خوب بازی کرد من میگفتم حتما تلویزیون ما خرابه یه بازی دیگه رو نشون میده
نوشته اصلی توسط HO33E!N تدارکات تیم ملی فامیلش چیه ؟ بنده خدا گفته که مایلی و کیروش آشتی میکنن و همه چیز رو سر من خراب میشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عباس آقا کیه هی مایلی میگه اسمشو امروز همین عباسه مصاحبه کرده بود تو روزنامه روزنامه نمیخونم
الو الو 68
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Milad 2006 و 98 خیلی بهتر بودن 2ساعت بود داشتیم یاسین میخوندیم؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 اتوبوسی دفاع کردن اینقدر خوشحالی داشتهمه میگفتن ایران خوب بازی کرد من میگفتم حتما تلویزیون ما خرابه یه بازی دیگه رو نشون میده من کیروش رو دوس ندارم ولی به نظرم بهترین کارُ کرد جز این هیچ کاری نمیشد کرد.تیمی که قطر و کویت رو به زور میبره نباید انتظار حمله ازش داشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 296 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 296 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن