نوشته اصلی توسط ehsan1361 مسی نیست قبول نیست از نظر شماها کسی که کل بازی نشسته رو زمین آخر بازی به ایران گل میزنه بهترین بازیکنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اینا رُ که میگی نمیدونم .چون زناشونُ دنبال نمیکنم چرا لخت میشه؟ من هم دنبال نمیکنم به قول یکی : خارجی هستند دیگر
جان تری هم در راه لیگ قطر
نوشته اصلی توسط HO33E!N از نظر شماها کسی که کل بازی نشسته رو زمین آخر بازی به ایران گل میزنه بهترین بازیکنه من که بارها گفتم مسی افت کرده و خیلی عوض شده ، اخلاقشم گند شده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من هم دنبال نمیکنم به قول یکی : خارجی هستند دیگر منظورم اینه که به خاطر شغلش یا چی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر زودتر از 6 هفته برگرده خوراک 6 سالمون جور میشه رئالی ها همیشه دنبال خوراک میگردن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که بارها گفتم مسی افت کرده و خیلی عوض شده ، اخلاقشم گند شده فقط از نظر یه طرفدار بارسا بازیکنی که افت کرده و خیلی عوض شده و اخلاقش گند شده بهترین بازیکن قرنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N منظورم اینه که به خاطر شغلش یا چی؟ آخه مدل خارجی هم داریم که کسی تا به حال اونجاشو ندیده باشه ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 رئالی ها همیشه دنبال خوراک میگردن هنوز 2 روز از اینکه گفتن دو تا مهرش رفته تو حلقش و پاشُ احساس نمیکنه و ممکنه فوتبالُ برا همیشه کنار بذاره نمیگذره
نوشته اصلی توسط HO33E!N فقط از نظر یه طرفدار بارسا بازیکنی که افت کرده و خیلی عوض شده و اخلاقش گند شده بهترین بازیکن قرنه من بهترین بازیکن قرن رو مارادونا میدونم بعدش زیدان و رونالدوی اورجینال و ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 371 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 371 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن