نوشته اصلی توسط vahid آیفونو به آیپد ترجیح میدم... ولی آیپد بخوای بگیری فقط مینی ایفونم خوبه ولی من اپید احتباجم بود اونم نه مینیش! چون اکثرا با اون میام نت صفحه نمایشش حداقل دیگه
نوشته اصلی توسط Milad گفتی راه سریع بگو اینو به ذهنم رسید میتونی نرم افزار هات اسپوت رو هم نصب کنی همیشگی تو برو همون فیلمتو بساز
نوشته اصلی توسط madrid_25 مخلصم داش حسین گل میلاد بیمعرفت؟ حسینم ارادت داره
نوشته اصلی توسط HO33E!N 3 سال پیش که رفتم گوشی بخرم گفت با 800 میتونی یا n8 بخری یا htc desire من گفتم 100% نوکیا اصیل تره هر چی باشه من که خریدم نوکیا سرویس دهی به سیمبین رو متوقف کردهنوز باورم نمیشه تاثیری اینچنین بر بازار داشتم یادم میاد بعدشم مث سگ پشیمون بودی
نوشته اصلی توسط vahid من دعوت بودم... چلو کباب وزیری نوشته اصلی توسط Herzeleid خوراک گوشت و بادمجون سحر چی میخورین؟
نوشته اصلی توسط vahid دیر رسیدی مراسم تموم شد مراسم بانوان که همزمان نبود؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اون امینه من حسینم لاشی n8 داری ؟من یه 5250 دارم دهنمو سرویس کرده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid ایفونم خوبه ولی من اپید احتباجم بود اونم نه مینیش! چون اکثرا با اون میام نت صفحه نمایشش حداقل دیگه نت اگه برای اومدن به اینجا یا هر گونه عملیات شبه چت باشه فقط با pc
نوشته اصلی توسط Catman تو برو همون فیلمتو بساز میخوام مستند بسازم دیگه
نوشته اصلی توسط vahid یادم میاد بعدشم مث سگ پشیمون بودی هادی یادته 3 سال زده بود گوشی:میخوام n9 بخرمآخرم نخرید فک کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 463 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 463 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن