کرايف: دوست دارم آلمان قهرمان شود
اسطوره فوتبال هلند در سخناني جنجالي گفت که دوست دارد تيم ملي فوتبال آلمان قهرمان جام جهاني برزيل شود.
تيم ملي فوتبال هلند با هدايت لوئيس فان خال نمايش خوبي در جام جهاني برزيل داشته است و به همراه آرژانتين تنها تيمهايي بودهاند که در تمام بازيهاي خود در برزيل پيروز از ميدان خارج شده اند. با اين حال يوهان کرايف اسطوره فوتبال هلند شانسي براي قهرماني اين تيم قائل نيست و معتقد است اين آلمان خواهد بود که در نهايت جام قهرماني را بالاي سر خواهد برد.
به نقل از ايسنا، کرايف در سخناني جنجالي با روزنامه "تلگراف" هلند گفت: به خاطر فوتبال دوست دارم که آلمان جام قهرماني را بالاي سر برد، چرا که اين تيم تنها تيمي در برزيل است که فوتبال زيبايي را به نمايش ميگذارد. جاي تاسف دارد که کشورهايي چون برزيل و آرژانتين نميتوانند از استعدادهاي خود به خوبي استفاده کنند و فوتبال زيبا را در دستور کار خود قرار نميدهند. من براين باورم که آلمان شايسته قهرماني در برزيل است چرا که تمام فاکتورهاي يک تيم قهرمان را دارد.
کرايف سه بار به عنوان بهترين بازيکن اروپا انتخاب شده است. او در سال 1974 در ديدار فينال جام جهاني با نتيجه دو بر يک بازي را به آلمان واگذار کرد و نتوانست به عنوان بازيکن جام جهاني را بالاي سر برد. کرايف به ستايش از توني کروس پرداخت و گفت: کروس بازيکني است که دوست دارم او را در زمين ببينم. او وظيفه خود را به بهترين شکل انجام ميدهد و فوتبال زيبا را در دستور کار خود قرار مي دهد. تسلط او بر توپ بسيار بالا است. وقتي او را در زمين ميبينيم لذت ميبرم.
کرايف درباره پيروزي هلند برابر کاستاريکا در يک چهارم نهايي که در ضربات پنالتي بود، گفت: بازي زيبايي بود و من از آن لذت بردم. بازيکنان کاستاريکا در ديدار برابر يونان هم با ضربات پنالتي حريف خود را شکست دادند. آنها اميدوار بودند که در اين ديدار هم باز هم پيروز شوند، اما درخشش کرول مانع از پيروزي آنها شد. بازيکنان بعد از دو ساعت بازي بايد فشار ضربات پنالتي را هم تحمل ميکردند. وقتي کرول وارد ميدان شد بازيکنان کاستاريکا يقين پيدا کردند که برابر دروازبان بزرگي بايد ضربه پنالتي بزنند. کرول وظيفه خود را به خوبي انجام داد و شب خوبي را پشت سرگذاشت. من از اين پيروزي لذت بردم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیراهنهای لوئیس سوآرس در فروشگاههای شهر بارسلونا به فروش گذاشته شد.
در حالی که سران دو باشگاه لیورپول و بارسلونا برای انتقال لوئیس سوآرس هنوز در حال مذاکره هستند، فروشگاههای شهر بارسلونا پیش دستی کرده و قبل از نهایی شدن این انتقال اقدام به فروش پیراهن شماره "9" سوآرس کردهاند.
مدیران باشگاه بارسلونا از هفته گذشته به لیورپول رفتند تا مهاجم جنجالی جام جهانی را در ازای مبلغ 63 میلیون پوند به نوکمپ بیاورند. هر دو باشگاه روی کلیات انتقال توافق دارند، اما هنوز بر سر جزئیات مبلغ توافقی حاصل نشده است.
اقدام فروشگاههای شهر بارسلونا علاوه بر علاقه آنها به حضور سوآرس در تیمشان نشان دهنده قطعیت این انتقال است که به نوشته روزنامههای انگلیسی در یکی، دو روز آینده نهایی میشود.
شماره «9» فصل گذشته بر تن آلکسیس سانچس بود که با انتقال احتمالی او به آرسنال این پیراهن به سوHرس خواهد رسید.
کاسیاس :” آرام بخواب دون آلفردو، تو بزرگترین هستی . اسطوره مادریدیسموها ، همیشه با ما می مانی . همیشه تو را در خاطر خواهیم داشت ، استاد.”
مورینیو:” بخشی از تاریخ فوتبال فوت شد. خاطرات بی نظیری را به جای گذاشت ، به خصوص برای افرادی که یک نسل قبل از من متولد شدند. از نظر شخصیتی بی نظیر بود. در سه سال حضورم در رئال شان داد که یک فرد بسیار متشخص و متواضع است. با خانواده مادریدیسموها و فرزندانش همدردی می کنم. نه تنها تاریخچه رئال مادرید به عنوان بهترین باشگاه است ، بلکه تاریخچه فوتبال است.”
آنجلوتی :” آرام بخواب دون آلفردو.”
اینیستا:” آرام بخواب آلفردو دی استفانو. اسطوره فوتبال.”
ویا :” آرام بخواب دون الفردو، اسطوره فوتبال . با خانواده و دوستانمش ابراز همدردی می کنم.”
ژابی :” آرام بخواب دون آلفردو دی استفانو یا بهتر بگویم لاسائتا.”
لوئیز سوارز (لیورپول) :” آرام بخواب آلفردو دی استفانو ، نابغه فوتبال.”
ناچو فرناندز:” آرام بخواب دون آلفردو ، اسطوره و نماد برای کل دنیای فوتبال . از نزدیکانش حمایت می کنم.”
نیکولا میروتیچ (از تیم بسکتبال رئال) :” خداحافظ دون آلفردو. اسطوره رئال مادرید تا ابد. آرام بخواب.”
آلوارو موراتا :” آرام بخواب دون آلفردو ، تاریخچه و اسطوره این باشگاه.”
آربلوا:” با تو به عظمت رسیدیم .همیشه با ما هستی . آرام بخواب دون آلفردو.”
تیم ملی فوتبال آرژانتین :” آلفردو دی استفانو ، افتخار دنیای فوتبال فوت شد.”
چما مارتینز (دونده):” یک اسطوره ، یک نماد از میان ما رفت … روحت شاد دون آلفردو.”
روبرتو سولدادو:” آرام بخواب آلفردو دی استفانو ، اسطوره بزرگ.”
دنیس چریشف(محصول آکادمی رئال):”فینال ها را بازی نمی کنند ، می برند” (نقل قول دی استفانو) آرام بخواب دون آلفردو. تا ابد در یادها خواهی ماند.”
فرناندو یورنته :” دون آلفردو دی استفانوی بزرگ ، یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوت شد. با خانواده و عزیزانش ابراز همردی می کنم.”
گرانرو:”او نفس زندگی بود. اما چه نفسی ! پیراهنی که با آن موفقیت های زیادی کسب کردی حالا برای تو می گرید. روحت شاد لاسائتا:”
خسه رودریگز:” او یک اسطوره برای مادریدیسموها بود. روحت شاد دون آلفردو دی استفانو.”
کارواخال:” روحت شاد دون آلفردو دی سافتانو . همیشه یک اسطوره برای همه مادریدیسموها می مانی . درود بسیار برای خانواده و دوستانت.”
په په مل (مربی):” به خانواده دی استفانو تسلیت می کنم. ممنون از همه چیزی که به ما دادی استاد. روحت شاد.”
کاپاروس (مربی):” او یک الگو بود. یک قطعه کلیدی از تاریخچه فوتبال ما. او تا آخرین نفس برای هر توپ می جنگید.”
میشل (بازیکن اسبق رئال):”تو بزرگترین و ابدی بودی . خداحافظ تا ابد دون آلفردو.”
سیمئونه:” دون آلفردو ، یکی از بزرگترین ستارگان فوتبال جهان از میان ما رفت. خداحافظ استاد، کسی که هرگز از تلاش برای توپ دست نکشید.”
رودی فرناندز ( بسکتبال۹:” دی استفانو به اسمان رفت اما همیشه در قلب های ماو همه مادریدیسموها می ماند.”
اوزیل” روحت شاد الفردو دی استفانو.”
کاسورلا :” روحت شاد سانتی آلفردو دی سافتانو.”
ورداسکو (تنیسکور):” روحت شاد دون آلفردو دی ساتفانو. یک اسطوره و بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال از میان ما رفت. همیشه با تو هستیم.”
کانیزارس :” دون الفردو دی استفانو فوت شد… همه دیدار هایی که با تو داشتم در خاطرم هست چرا که بی نظیر بودند . بی تردید یک نابغه بودی . ”
هیگوائین:” درود بسیار برای خانواده دی استفانو که یک مرد پر عظمت بود. ممنون از همه چیزی که به ما دادی.”
بلاتر:” از فوت دی استفانو خیلی ناراحت شدم. بازیکن محبوبم و کامل ترین بازیکنی بود که دیدم . او یک اسطوره بود.”
سالگادو:” یکی از بهترین های تاریخ از میان ما رفت. به خانواده اش و همه مادریدیسموها تسلیت می گویم.”
کایخون:” آرام بخواب استاد. اسطوره مادریدیسموها ، همیشه با ما هستی.”
ماتا:” آرام بخواب الفردو دی استفانو. یکی از بزرگترین ها از میان ما رفت. با خانواده و دوستانش همدردی می کنم.”
اسپارخارو (موتورسوار):” آرام بخواب دی استفانو . یک الگو برای هر ورزشکار.”
آلفردو دی استفانو (۴ ژولای ۱۹۲۶ – ۷ ژولای ۲۰۰۴)
دون الفردو، ممنون برای همه چیز تا ابد (۱۹۲۶-۲۰۱۴)
خداحافظ آلفردو دی استفانو
ممنون، پیرمرد
مهاجم اسطوره ای که رئال مادرید را به اوج فوتبال دنیا رساند، در سن ۸۸ سالگی فوت شد
دی استفانو، بهترین در دنیا
بزرگترین بازیکن تاریخ و اولین کهکشانی تاریخ رئال که پنج قهرمانی اروپا را به این باشگاه داد، در سن ۸۸ سالگی فوت شد و امروز مراسم سوگواری برگزار می شود
چقد زشته تو این لباس دون الفردو![]()
در حال حاضر 478 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 478 مهمان ها)