[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتن دل و جرات واسه یه گانگستر خوب شدن کافی نیست باید ایده و هدف داشته باشی...![]()
رکورد های المان تو جام جهانی بعد از بازی دیشب لازم به ذکره 3 تای اولی رو از برزیل گرفت :
- بیشترین تعداد حضور در فینال (8 بار).
- بیشترین تعداد گل زده در تمام ادوار جام جهانی (223 گل)
- آقای گل تمام ادوار جام جهانی (میرو کلوزه با 16 گل)
- بیشترین تعداد گل زده در یک بازی نیمه نهایی (7 گل)
خدای برنامه ریزی
خدای ثبات![]()
دیگو آرماندو مارادونا دیشب پیش از حضور در یک برنامه ی تلویزیونی، آهنگی معروف را با کمی تغییر میخواند: " برزیل به من بگو 7 چیست !" این یک ترانه ی معروف است که دیگو به جای کلمه ی "احساس" از کلمه ی "هفت" استفاده کرد. او ادامه داد: " برزیل نباخت، بلکه له شد. بالا رفتم، بالای بالا رفتم. با هر پاس بالا میرفتم. انگار که هر پاس، یک نیم چه گل بود. مسوت اوزیل میتوانست بازی را 8-0 کند، اگر کمی دقت میکرد.
چیزی که برایم جالب است این است که جولیو سزار، چند وقت پیش در یک برنامه ی تلویزیونی شرح میداد که چرا برزیل باخت. حالا او 7 گل خورده، چگونه میخواهد این را توجیه کند؟
دختر من به من پیغامی ارسال کرده؟ این که شما میتوانید در نیمه نهایی 4-0 ببازید نبود." اشاره ی مارادونا به شکست آرژانتین تحت هدایت او در جام جهانی پیشین مقابل آلمان است.
Teacher in Brasil:Kids, count to seven?
Kids:muller,klose.kroos,kroos,khedira, shurrle, shurrle...
در حال حاضر 470 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 470 مهمان ها)