نوشته اصلی توسط ehsan1361 با اختلاف بزرگ ترین خالی بندیه قرن به جون مسي
نوشته اصلی توسط HO33E!N ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﺎﻩ ﻋﺴﻞ: . . . .... . . . . . . . ﺍﺣﺴﺎﻥ : ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻛﺮﺩﻱ ؟ ﺯﻧﻪ : ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩ ﻳﻪ ﭼﻴﺰ ﺑﺰﺭﮒ ﺩﺍﺷت دقت نکرده بودم تاحالا
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Herzeleid تنها ليستش مشكل نبود ارنجشم سر تا پا مشكل بود لعنت بر اسكولاري 2002 هم با اون همه ستاره اگه ناصر ابراهیمی هم بود قهرمان میشد اصلا هیچی حالیش نیست
نوشته اصلی توسط HO33E!N ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﺎﻩ ﻋﺴﻞ: . . . .... . . . . . . . ﺍﺣﺴﺎﻥ : ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻛﺮﺩﻱ ؟ ﺯﻧﻪ : ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩ ﻳﻪ ﭼﻴﺰ ﺑﺰﺭﮒ ﺩﺍﺷت اما اون مهمان دومی که اسمش احسان بود واقعا مرد بود میپرسی چرا ؟ چون شرتش زرد بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دیدم صبح عکسشو خیلی سکسیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo دقت نکرده بودم تاحالا * اسکولاری تو مصاحبه بعد بازی: دسته خرابه رو دادن دست ما.
نوشته اصلی توسط Herzeleid به جون مسي از اون کیون هالک مایه بزار
نوشته اصلی توسط HO33E!N میخواد آرژانتینُ بندازه جلو آلمان.فک کرده ما اسبیم ارژانتين مقتونه اينا رو ب...د
نوشته اصلی توسط Ghavam خیلی سکسیه شب بود بین میوها بحث بود توت فرنگی میگفت:من شکل قلبم گردو میگفت:من شکل مغزم انار میگفت:دانه هام شبیه الماسه..... اما خیار آرام در گوشه ای نشسته بود وبه شکاف زردآلو نگاه میکرد!!!
نوشته اصلی توسط Ghavam خیلی سکسیه دودولت **** میبینه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 274 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 274 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن