جام واسه من تموم شده دیگه
ولی تو این تیما ترجیح میدم مسی قهرمان شه تا نقطه تاریکی در کارنامش نباشه
تا 40 سال دیگه یه عده بشینن و بگن مسی بهترین بود![]()
یادداشت یکی از پیش بینی کنندگان شکست 7-1 برزیل
اینکه چهطور شد که آن نتیجه 1-7 را درست پیشبینی کردم برمیگردد به بازی هلند و اسپانیا در مرحلهی گروهی که هلند اسپانیا را با 5 گل تقریبا در همان بازی اول از جام خارج کرد.
راستش را بخواهید من هم مثل همهی علاقهمندان معمولی فوتبال (نه آن عشق فوتبالهای دو آتشه) از همان شب اول برنامهی 2014، شروع به فرستادن اساماسهای پیشبینی کردم که بعضیها درست درمیآمد و بعضیها هم غلط، بعضی شبها هم که فرصت نمیشد یا فراموش میکردم در مسابقه شرکت کنم و به همین خاطر الآن هم امتیاز زیادی ندارم و در حدود صد و بیست، سی امتیاز جمع کردهام که قطعا رقم جالب توجهی نیست. اما اینکه چهطور شد که آن نتیجه 1-7 را درست پیشبینی کردم برمیگردد به بازی هلند و اسپانیا در مرحلهی گروهی که هلند اسپانیا را با 5 گل تقریبا در همان بازی اول از جام خارج کرد. آن شب و بعد از اینکه اعلام شد عدهای این نتیجه را درست پیشبینی کردهاند، تا چند ساعت متعجب بودم و اصلا درک نمیکردم که چهطور ممکن است به مخیلهی عدهای خطور کند که قهرمان دوره قبل در همان بازی اول 5 گل بخورد و پس از موشکافیهای دقیق و بررسی همهی احتمالات به این نتیجه رسیدم که تنها احتمال این موضوع، فرستادن پیشبینی بی هدف و تیری در تاریکی است که افراد از سیمکارتهای اعتباری و بلااستفادهشان، اس ام اس میفرستند.، خلاصه با این تجزیه و تحلیل تصمیم گرفتم برای هر بازی یک اس ام اس هم از یک سیمکارت دیگر بفرستم و نتیجهی آن را پر گل پیشبینی کنم و برای بازیهای مختلف 0-5، 0-6، 2-6، 1-7، 0-8 و از این مدل نتایج میفرستادم تا اینکه عدل در شب یکی از همین پیشبینیها، برزیل هم دقیقا 1-7 باخت تا پیشبینی من درست از آب درآید و به قول استاد جواد خیابانی در یکی از گزارشهایشان: «یک سانتر بی هــــدف... و گل!» و این طور شد که سانتر بی هدف من گل شد! حیف که همهی بازیها – به نظر دیگران - غیرقابل پیشبینی از آب درنیامد و تیمها کمکاری کردند وگرنه من برای همهشان پیشبینیهای پرگلام را فرستاده بودم.
حالا من جایی عنوان نکردم، شما هم عنوان نکنید که با سیمکارت اصلی و دائمی خودم نتیجه را 1-2 به نفع آلمان پیشبینی کرده بودم، به حیثیت نوسترآداموسیام خدشه وارد میشود! واردید که، در صنف ما خوبیت ندارد از این حرفها پشت سرمان راه بیفتد!
الکسیس سانچس با 38 میلیون یورو به آرسنال فروخته شد![]()
در حال حاضر 240 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 240 مهمان ها)