نوشته اصلی توسط HOSSEIN حالا با گوردیولا میشه یجور کنار اومد دیگه مورنیو رو کجای دلم بزارم : | اول که اصلا نگفته مورینیو رو میشه تو این موفقیت سهیم دونست دوما که گواردیولا هم هیچ جای دل نمیشه بذاری طرف یه سال تو یه باشگاه ریده تاثیر مثبت گذاشته تو تیم ملی
نوشته اصلی توسط Milad دیشب تو برنامه 2014 مگه نگفت مدیون گواردیولان ؟امروزم هر جا میرم اینو میبینم استاد جلالی فرمودن
نوشته اصلی توسط Milad دیشب تو برنامه 2014 مگه نگفت مدیون گواردیولان ؟امروزم هر جا میرم اینو میبینم جاودانی با شوید های رو سرش و میثاقی مغز فندقی یه چیزی گفتن حالا
نوشته اصلی توسط HOSSEIN حالا با گوردیولا میشه یجور کنار اومد دیگه مورنیو رو کجای دلم بزارم : | امشب هلند بره فینال، امین میگه چون اشنایدر و روبن یه روز بازیکن مورینیو بودن این اتفاق افتاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N نقش بواتنگ رُ نادیده نگیر در این 7 گل یواخیم لو نقش دسته خر داشته تو این تیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N استاد جلالی فرمودن اردشیر مرده مرررررررررررررد
اصلا راجع یه فوتبال المان صحبت نکرده اون جا اولی کان راجع به مورینیو بوده صحبتش و خدیرا و شورله
نوشته اصلی توسط HOSSEIN حالا با گوردیولا میشه یجور کنار اومد دیگه مورنیو رو کجای دلم بزارم : | همه میخوان قهرمانی رو به مربی ها دیگه بچسبونن گواردیولا و مورنینیو تو این موفقیت ها نقش پشم داشتن
نوشته اصلی توسط HASSAN امشب هلند بره فینال، امین میگه چون اشنایدر و روبن یه روز بازیکن مورینیو بودن این اتفاق افتاد من همچین حرفی زدم؟؟؟ اولی کان داره میگه.....بالاک داره میگه! اصن صحبت تیم ملی نیستش صحبت بازیکن به صورت فردی
پایه گذار قدرت المان کلینزمن بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 473 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 473 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن