نه اتفاقا اینجا میلاد شاهده...من 120 بار گفتم اسپانیا با موفقیت بارسا اوج گرفت با فرودش خورد زمین....
دوما یه حرفُ اینقد تکرار می کنی خودت هم باورت میشه...
کان گفته 3 تا (3 عدد بازیکن) زیر نظر مورینیو پیشرفت کردن
نه کان نه من نه امین نه هیچ کس اینُ به موفقیت آلمان ربط نداد
نتیجه ای که خودت گرفتی گذاشتی تو دهن بقیه نیم ساعته میخندی
دانلود مسابقه برزیل و آلمان با لینک مستقیم و کیفیت عالی 720p HDTV
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دیدار نیمه نهایی رقابت های فوتبال جام جهانی 2014 که در کشور برزیل بین دو تیم برزیل و آلمان برگزار شد، تیم ملی فوتبال آلمان با یک بازی فوق العاده، توانست پر افتخار ترین تیم فوتبال جهان را با نتیجه عجیب 7 – 1 شکست دهد و شوک بزرگی به مردم این کشور وارد کند! نکته جالب این بازی، پیش بینی دقیق برد آلمان توسط 28 نفر از هموطنان کشورمان در برنامه بیست چهارده بود!
شما میتوانید کل مسابقه، گل ها و خلاصه بازی، صحنه های حساس و حواشی قبل و بعد از این دیدار را با کیفیت 720p با گزارش انگلیسی دانلود کنید.
دانلود مراسم قبل از مسابقه با حجم 677 مگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نیمه اول به صورت کامل با حجم 1.6 گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
…
دانلود آنالیز بین دو نیمه با حجم 420 مگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نیمه دوم به صورت کامل با حجم 1.4 گیگابایت
…
دانلود حواشی بعد از بازی با حجم 618 مگابایت
دانلود خلاصه بازی با حجم 358 مگابایت
آقا من همینجا اعتراف میکنم که نمی تونم با شما ها فوتبالی صحبت کنم
پیر شدم ربطی هم به پپ و بارسا و مورینیو و آب پاش نداره
راجع به بارسا و تاثیر اسپانیا هم حسین گفت دیگه
هیچکس نمیتونه منکر تاثیر بارسا و بازیکنای کلیدیش و البته تیکی تاکاش !! رو اسپانیای 2010 بشه!
حتی افول الانشم برمیگشت به افت همون بازیکنایی نظر ژآوی
در حال حاضر 395 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 395 مهمان ها)