نوشته اصلی توسط mohammad68 مربی بزرگتون دیشب آبروی 100 ساله برزیل رو برد من که طرفدار آرژانتینم
نوشته اصلی توسط HO33E!N ریده به تبلیغ خدایی خیلی سوژس
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که طرفدار آرژانتینم ما طرفدار تیم میخوایم نه بازیکن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که طرفدار آرژانتینم کلی گفتم
نوشته اصلی توسط mohammad68 خدایی خیلی سوژس با اینکه هر کی میره طرف اردشیر ، ازش بدم می آد ، ولی این هاشم خیلی مظلومه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 با اختلاف تایپیست ترین کاربر اسپم دهنده ی تاریخ باران من سرعت تایپم خیلی بالاست دوستم خدمات کامپیوتری داره هر کی تایپ میاره واسش میده من تایپ کنم منم میرم مغازش یه فلشی و موسی ورمیدارم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 با اختلاف تایپیست ترین کاربر اسپم دهنده ی تاریخ باران تو دوان اوج منو یادت نمیاد؟ از حسین بپرس
نوشته اصلی توسط HO33E!N ما طرفدار تیم میخوایم نه بازیکن حاجی این آلمان اگه رویس و گوندوغان رو هم داشت چی میشد اگه بداشتوبر مصدوم نبود و جای بواتنگ بازی میکرد
نوشته اصلی توسط HO33E!N ما طرفدار تیم میخوایم نه بازیکن من دیگه طرفدار مسی نیستم چند بار هم گفتم که از چشمم افتاده آلبی سلسته
نوشته اصلی توسط mohammad68 حاجی این آلمان اگه رویس و گوندوغان رو هم داشت چی میشد اگه بداشتوبر مصدوم نبود و جای بواتنگ بازی میکرد المان 7 تا نزد برزیل 7 تا خورد! فرق داره دوست من
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن