نوشته اصلی توسط HO33E!N من از جفتشون متنفرم ولی خیلی ناراحت شدم.هر حمله آلمان میکرد تن و بدن من میلرزید که بعدی هم زدن رونالدو رو نشون میداد من آتیش میگرفتم
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط HO33E!N عادل گفت اونی که زده 7-1 الان زده 9-2 آرژانتین امیدوار شدم
یکی یه آواتار بده من
نوشته اصلی توسط HO33E!N من از جفتشون متنفرم ولی خیلی ناراحت شدم.هر حمله آلمان میکرد تن و بدن من میلرزید که بعدی هم زدن ولی نامردی بود اگه نمیومدن فینال 4 بار بیای نیمه نهایی نری فینال خیلی بده تو خودمون رو یادت بیار هر بار میومدیم حذف میشدیم امسالم حذف میشدیم دیگه هیچی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad دیشب یه تیکه دقیقه 90 هوادارا نشون دادن داشتن میخندیدن اونا پوست کلفت ترین هوادارای تاریخن تصویر منم تو اسکوربورد ورزشگاه نشون بدن ، میترکم از خنده
نوشته اصلی توسط mohammad68 رونالدو رو نشون میداد من آتیش میگرفتم بد ترین صحنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N آلمان حقش بود ولی میتونست بعد از 4 تا بیخیال بشه نازی های فاشیست رحم ندارن
دوستان کسی تا حالا اسبری مو بر استفاده کرده ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N آلمان حقش بود ولی میتونست بعد از 4 تا بیخیال بشه بدی فوتبال لعنتی همین که یه جا به باخت راضی شدی ولی باید 70 دقیقه دیگه تحمل کنی و سلاخی تیمتو ببینی
نوشته اصلی توسط HO33E!N آلمان حقش بود ولی میتونست بعد از 4 تا بیخیال بشه ما میریم سالن سر پول سالن که بازی میکنیم اگه قوی باشیم 10 هم بزنیم واسه 11 می انگیزه داریم حالا تو چه انتظاری داری المانیا بیخیال شن ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 410 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 410 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن