آلمان =پرتغال -امریکا -غنا -الجزایر -فرانسه -برزیل میزبان
آژانتین =بوسنی -یوزپلنگ های ایرانی -نیجریه -سوئیس 5 تایی -بلژیک
Hero Enter
Viva Real Madrid
رسمی :
فیفا درخواست تجدید نظر اروگوئه در مورد کاهش مجازات سوارز رد کرد
در ضمن به نظرم ستاره های این آرژانتین تا اینجا نصف بازیای همشگیشونم نکردن و حریفا رو بردن.خودمونیم ولی تا حالا تو ی بازی این جام ام کل پتانسیل آرژانتینُ ندیدیم.آگوئرو تو بدترین شرایطشه و مصدومیتای پشت سر هم حسابی باعث افتش شده.هیگی اصلا طراوت گذشته رو نداشته.دیماریا تا اومد جا بیفته و اون سردرگمی بازیای اولش تموم شه مصدوم شد.مسی به نظر من به هیچ وجه قابل قیاس نیست با دو سال پیشش و باز برخلاف مصاحبه ها و انکار کردناش اون شور و اشتیاق سابقُ واسه درخشیدن نداره و دوندگیش تو زمین نصف شده و...
با این حال و روز این تیم کسی نتونست که حتی 1 مین جلو بیفته ازمون و گلر فوق العاده معمولیمونُ حتی به زحمت بندازه.حتی وقتی حریف هلند پرادعا بود
----------------------
چیزی که طرفدارای آقای مسی هیچ جوره قبول نمیکنن افتش تو 2 سال اخیره...
مایی که اون مسی رُ دیدیم و این مسی رُ میبینیم خیلی عجیبه برامون....این که ممکنه بگن مسی آرژانتین رُ از گروهش بالا آورده ما هم قبول داریم ولی طراوت سابق رُ نداره...نمیشه بگی اشتیاق نداره...چون اشتیاق برای جام جهانی و مارادونا شدن رُ همه دارن ولی اون طراوتشُ از دست داده....
---------------------
خیلیا ام مثه من قبول دارن...چون اکثر مواقع این موضوع کشیده میشه به بحث کلیشه ای مقایسه رونالدو و مسی خیلی از طرفدارای دو طرف حقیقتا رو قبول نمیکنن
پس چه اتفاقی میتونه انقدر مسی رو ساکن و خنثی و بی اثر کنه؟؟؟ تو خیلی از دقایق دقیقا قدم میزنه وسط زمین واسه خودش!خیلی بی انگیزه س.دقیقا مشخصه
اگه تلاششو تو زمین میکرد و اتفاقی نمی افتاد میشد بهتر قضاوت کنی ولی وقتی به جرات میشه گفت ی نیمه رو کامل قدم میزنه بحثش جداست و آدم ذهنش به طرف بی انگیزگی میره
تو جریان بازی ی شوتم مسی به سمت سیلسن نزد! واقعا واسه من که هضم این قضیه سخته و حسابی ناراحتم میکنه
وسطی منم 2 تای دیگه یه بارسلونایی
یعنی مسی میدونس 4 نفر مثل شما وجود دارن همین الان از دنیای فوتبال خداحافظی میکرد
بلژیک خیلی ضعیف تر از حد انتظار بود
در حال حاضر 418 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 418 مهمان ها)