این جام رو با اینکه پر گل بود ولی نمیشه بگی بهترین جام بود چون جز المان بقیه تیماش ترمال بود تازه المانم الان ملت ذهنشون رو بازی اخرشونه وگرنه اونا هم مثل 2010 بازی نکردن
من که اصلا حال نکردم با این جام..این جام برا کسایی مثل صدر که شگفتی دوس دارن خوب بود
من که اصلا حال نکردم با این جام..این جام برا کسایی مثل صدر که شگفتی دوس دارن خوب بود
صدر پیداش نی چند روزه
می تو
اصلا شگفتی حال نمیکنم اگه جا کاستاریکا و الجزایر و امریکا و یونان تیمایی مثل اسپانیا و ایتالیا و انگلیس و پرتغال بود بازی ها خیلی قشنگ تر میشد اون موقع از جام میشد لذتی بیشتری برد
ولی من از روزی میترسم که ملت بازی های الان مسی رو یادشون رفته باشه و بیان از گل به ایران و نیجریه و بوسنی یاد کنن و بچسبوننش به مارادونا و زیزو و رونالدو
می تو
اصلا شگفتی حال نمیکنم اگه جا کاستاریکا و الجزایر و امریکا و یونان تیمایی مثل اسپانیا و ایتالیا و انگلیس و پرتغال بود بازی ها خیلی قشنگ تر میشد اون موقع از جام میشد لذتی بیشتری برد
این جام هم با همه ی خوبی ها و بدیهاش به پایان رسید با همه ی اشک ها و لبخند هاش
ولی من از روزی میترسم که ملت بازی های الان مسی رو یادشون رفته باشه و بیان از گل به ایران و نیجریه و بوسنی یاد کنن و بچسبوننش به مارادونا و زیزو و رونالدو
خدا رُ شکر دوربین و فیلم برداری و فول اچ دی و اینا اومده دیگه هیچ جوره نمیشه از این کارا کرد ولی خوب اگر قهرمان بشه با الان یه کم فرق میکنه