نوشته اصلی توسط HOSSEIN باز یادم انداختی الیا مارتل بزارش اواتارت حسین رفیقم کتابشو خریده میگفت اتفاقات بدی تو فصل بعد در راهه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N ماسکرانو کاپیتان مخفی تیم شده.... کتاب هم سراغ ندارم ولی یه فیلم هست che اونو ببین امشب میگفت ماکرانو قلب جام و ارژانتین قبلا دوستش نداشتم ولی جدیدا ازش خوشم اومده یه جورایی
نوشته اصلی توسط HO33E!N memento دیدین؟ اسمشو نیار پریود مغزی میشی آخر فیلم
نوشته اصلی توسط pirana همونم خوب بود؛ من که توی لپتاپ 15.6 میبینم 720 هم کفایت میکنه منم تو همون میبینم . اما حال میکنم با نسخه 2-3 گیگی
نوشته اصلی توسط HO33E!N memento دیدین؟ فیلم خوبیه گرچه کلا زیاد با بقیه فیلماش حال نمیکنم متاسفانه
نوشته اصلی توسط pirana اسمشو نیار پریود مغزی میشی آخر فیلم 2 بار دیدم هنوز اسمش میاد گو گیجه میگیرم هر چه قد ژست فهمیدن و اینا هم میگیرم به جایی نمیرسم
نوشته اصلی توسط reza67 منم تو همون میبینم . اما حال میکنم با نسخه 2-3 گیگی خب که چی بشه وقتی 2تا اسپیکر پیزوری داره لپتاپ؟
یه زمان یه تاپیکی بود یه شات از فیلم میذاشتن اسمشو باید حدس میزدی ذهن سرویس رسول چند ثانیه میگفت! فکر نمیکنم هیچکدوم اندازه اون ارشیو قوی داشته باشن
نوشته اصلی توسط Herzeleid فیلم خوبیه گرچه کلا زیاد با بقیه فیلماش حال نمیکنم متاسفانه من که نفهمیدم بعضی فیلما پایانش بازه این کلا جر خورده بود به هر کی هم میگم میگه هَووووووو فیلمای استاااااد؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N 2 بار دیدم هنوز اسمش میاد گو گیجه میگیرم هر چه قد ژست فهمیدن و اینا هم میگیرم به جایی نمیرسم اصلا منحصر به فرده... تا نیم ساعت اول فیلم این سوال توی ذهنت میپیچه "حالا چی میشه؟ الان ما چی میشیم؟ "
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن