ریدیم با این پیش بینیمون
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ توابع بجنورد???? خودت فهمیدی مث خودت نیسم گفتی بلانسبت بقیشم امضام خدا نكنه من تعارفي زدم شوما به خودت نگير
نوشته اصلی توسط Herzeleid پس ما عروسكيم فقط در ركاب اووو؟؟؟ با دامن گشاد تظاهر به تنگی و ایکاش با قشون بلایا بجنگی و کم چشم تشنه کشته بگیرد سراب اووو
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ نوچ کریس آره رو نیسی زیدزمینی کار میکنی كريستين بيل ؟؟ از زير زمين تا بام تهران
نوشته اصلی توسط Herzeleid خدا نكنه من تعارفي زدم شوما به خودت نگير کوفت حالا بگو بینم گرفتیم رف یه حرف درست تو عمرت گفته باشی همونه
من خودمم شبیه هیچـــــــــکس نیستمــــــــ اگه میخوایـــــــ شبیه بقیـــــه باشم خب بقیه هستنـــــ... ---------- رفتــــــی ...؟؟! بـــــعضیا بهش میگن قسمت ... !! امــــــا من تازگیا میگـم بــــــه درک ... !!
نوشته اصلی توسط Milad ریدیم با این پیش بینیمون گفتم که می رینیم همگی با هم
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ خیلی نامردی هر كر حديث حاضر غايب شنيده اي؟؟؟ تو در ميان جمع و دلت جاي ديگر است
نوشته اصلی توسط Herzeleid كريستين بيل ؟؟ از زير زمين تا بام تهران کریستیانو رونالدو بعد میگن خنگ...ا...اکبر
نوشته اصلی توسط AkbaR با دامن گشاد تظاهر به تنگی و ایکاش با قشون بلایا بجنگی و کم چشم تشنه کشته بگیرد سراب اووو يه تماس با سابير بگير
نوشته اصلی توسط Herzeleid هر كر حديث حاضر غايب شنيده اي؟؟؟ تو در ميان جمع و دلت جاي ديگر است ت بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 460 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 460 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن