نوشته اصلی توسط vahid مگه نفهمیدی پنالتیش گل شده بود؟ فکر کنم تو پنالتی های اخر بازی فقط ضربه اول ملاک
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط HO33E!N نیمار به این خوبی سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی – فیفا سه بازیکن را به عنوان نامزد جایزه بهترین بازیکن جوان جام جهانی اعلام کرد. به گزارش بیست چهارده، پل پوگبا و رافائل واران از تیم ملی فرانسه با ممفیس دیپای ، مهاجم تیم ملی هلند برای این جایزه رقابت می کنند.
مورینیو: پوگبا بهترین بازیکن جوان جام است
نوشته اصلی توسط Herzeleid فکر کنم تو پنالتی های اخر بازی فقط ضربه اول ملاک بارها مشابه اینُ دیدم که داورا گل اعلام کردن
نوشته اصلی توسط vahid بارها مشابه اینُ دیدم که داورا گل اعلام کردن این خیلی تاخیر داشت داور سوت گل نشدن رو زده بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid در اولین فرصت دقیقه 61 رو فعلن ببین بگو می شناسی یا نه
نوشته اصلی توسط Herzeleid فکر کنم تو پنالتی های اخر بازی فقط ضربه اول ملاک اگر به سر هلندیه خورده گل قبول نیست
نوشته اصلی توسط Herzeleid این خیلی تاخیر داشت داور سوت گل نشدن رو زده بود گل بشه سوت میزنه... تا حالا نشنیدم برای گل نشدن سوت بزنه
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] توپ که برمی گرده مثل اینکه با دست می زنه بهش --- دیگه قبول نیست ---
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 441 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 441 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن