نوشته اصلی توسط HASSAN ساعت 10:30 صبح تویوتا - ناگویا خوابت نمیبره تا ظهر
نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه با اینترنت و این صوبتا ژورنالیست معنی خودشُ از دست داده هر کی هر کرسی شری داشت تایپ میکنه میذاره تو فضای مجازی بالاخره 4 نفرم پیدا میشن هورا بکشن از حامد فلاح داغون تر داریم؟ همشون از دم نفهمن ولی فکر میکنن خیلی حالیشون! فقط ادعا ولی پوچ! نه ولله!
نوشته اصلی توسط HO33E!N بانوان نداره؟ احتمالا داره هنوز لیگشون شروع نشده
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا گیر دادی به قهرمانی آرژانتین؟ دلایل زیادی دارم اما مهم ترینش تنفر غیر قابل وصفم از المان
کینگزلی کومن؛ هنرنمایی دیگری از «کچل» آلوارو موراتا؛ لطفا اشتباه نکن «کچل»
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوابت نمیبره تا ظهر فک کنم تا ساعت 3 خواب باشم
نوشته اصلی توسط Nima کینگزلی کومن؛ هنرنمایی دیگری از «کچل» آلوارو موراتا؛ لطفا اشتباه نکن «کچل» واقعا ریدن با تیتر زدنشون حامد فلاح میشناسی؟ بعد از نیمه نهایی اروپا تیتر زده بود آقای مقدس در فینال آقای خاص در خلا ینی شعور در حد صفر
نوشته اصلی توسط HO33E!N واقعا ریدن با تیتر زدنشون حامد فلاح میشناسی؟ بعد از نیمه نهایی اروپا تیتر زده بود آقای مقدس در فینال آقای خاص در خلا ینی شعور در حد صفر حیف تو و امثال تو که میرن و امار بازدید سایت شخمیشو بالا میبرن مرتیکه عقب مونده متوهم مریض عقده ای
نوشته اصلی توسط HO33E!N واقعا ریدن با تیتر زدنشون حامد فلاح میشناسی؟ بعد از نیمه نهایی اروپا تیتر زده بود آقای مقدس در فینال آقای خاص در خلا ینی شعور در حد صفر نه توفیق آشنایی نداشتم تاکنون
نوشته اصلی توسط Herzeleid حیف تو و امثال تو که میرن و امار بازدید سایت شخمیشو بالا میبرن مرتیکه عقب مونده متوهم مریض عقده ای من سایتش نمیرم اگر دقت کرده باشی از طرفداری و آی اسپورت و 2014 و ... خبر میذارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 460 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 460 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن