نوشته اصلی توسط ehsan1361 کافیه اینجا یه حرفی بزنی همون رو میگیرن واسه مسخره کردن آن 206 سکسیت را چه تند میرانی
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 شوخی میکرده حتما کاملا هم جدی بود به مهسا میگفت 25 سالته و یه آدم 45 ساله نمیتونه بیاد فروم و کامپیوتر بلد باشه
نوشته اصلی توسط tandis_m آخرم كه باور نكرد فقط گفت من مثل اونا اسكول نيستم باور كنم در جریان نبودهصحبت میکنم باهاش بیافته تو جریان
نوشته اصلی توسط mohammad68 شوخی میکرده حتما نه ديگه وادارم كرد بگم 25 سالمه تا خيالش راحت شد گفت اين معقولتره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کاملا هم جدی بود به مهسا میگفت 25 سالته و یه آدم 45 ساله نمیتونه بیاد فروم و کامپیوتر بلد باشه سوء تفاهم بوده
نوشته اصلی توسط tandis_m نه ديگه وادارم كرد بگم 25 سالمه تا خيالش راحت شد گفت اين معقولتره
نوشته اصلی توسط mohammad68 سوء تفاهم بوده آخه این جماعت نسوان مگه حرف حالیشون میشه
نوشته اصلی توسط mohammad68 سوء تفاهم بوده مهم نيست هر كسي هر طور راحته فكر كنه دنياي مجازي همينه ديگه نميشه همه رو مجاب كرد
20 سالگی خودمو با اینا مقایسه میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه این جماعت نسوان مگه حرف حالیشون میشه میشه برادر میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 62 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن