نوشته اصلی توسط mohammad68 میشه برادر میشه نمیشه برادر من نمیشه فقط منتظرن یه نقطه ضعف ازت گیر بیارن و مسخره کنن
نوشته اصلی توسط tandis_m مهم نيست هر كسي هر طور راحته فكر كنه دنياي مجازي همينه ديگه نميشه همه رو مجاب كرد اولین نفری هستی که تو موزیک باران با این سن و سال هستی چون شوخی سر این چیزا زیاد بوده و شناختی از شوما ندارن این حرفا پیش اومده
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 20 سالگی خودمو با اینا مقایسه میکنم الهي
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمیشه برادر من نمیشه فقط منتظرن یه نقطه ضعف ازت گیر بیارن و مسخره کنن 206 نقطه صعفه ؟ نه باوو اینجوریام نیست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 20 سالگی خودمو با اینا مقایسه میکنم کجا بودی؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 206 نقطه صعفه ؟ نه باوو اینجوریام نیست یه بار اومدم گفتم میخوام برم با 206 دور دور کنم ، رفتم ولی حال نداد سریع برگشتم و بعدش این شد : آن 206 سکسیت را چه تند میرانی
نوشته اصلی توسط mohammad68 اولین نفری هستی که تو موزیک باران با این سن و سال هستی چون شوخی سر این چیزا زیاد بوده و شناختی از شوما ندارن این حرفا پیش اومده بله ظاهرا چون به خاطر نبوغم براي سر كار گذاشتن يه لايكم بهم داد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه بار اومدم گفتم میخوام برم با 206 دور دور کنم ، رفتم ولی حال نداد سریع برگشتم و بعدش این شد : آن 206 سکسیت را چه تند میرانی
نوشته اصلی توسط mohammad68 کجا بودی؟ همون جا
نوشته اصلی توسط tandis_m بله ظاهرا چون به خاطر نبوغم براي سر كار گذاشتن يه لايكم بهم داد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 464 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 464 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن