صفحه 2805 از 3994 نخستنخست ... 180523052705275527952803280428052806280728152855290533053805 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 28,041 به 28,050 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    جیمز رودریگس: آرزویم بازی کردن در رئال مادرید است شنبه ۲۱ تیر ساعت ۱۴:۱۵ رودریگس معتقد است که رئال پر از ستاره‌ است و از کودکی آنها را دنبال می‌کرده است. آی اسپورت- جیمز رودریگس بدون شک ستاره ی جام جهانی بود. او با نمایش‌های خوبش برای کلمبیا این تیم را تا یک چهارم نهایی بالا کشید ولی در مقابل برزیل میزبان حذف شدند. او در حال حاضر آقای گل رقابت‌هاست و اگر کمی خوش شانس باشد، نامش در تاریخ جام جهانی ثبت خواهد شد. او در مصاحبه ای با مارکا از عملکرد خوبش در جام جهانی و علاقه‌اش به رئال مادرید صحبت کرد. او گفت: ” درست است که در جام جهانی خوب بازی کرده‌ام ولی ناراحتم که به دور بعد نرفتیم. این یک فرصتی بود که به آسانی قابل دسترسی نیست. ما آرزو داشتیم بیشتر پیش برویم. پس از حذف گریه کردم مانند بیشتر بازیکنان تیم ولی این فوتبال است. تونی کروس با کروس در رقابت‌های زیر ۱۷ ساله‌ها در کره روبرو شده بودم و یادم هست که آن موقع هم تفاو‌ت‌ها را رقم می‌زد. او خرید خوبی برای رئال مادرید خواهد بود زیرا استعداد کافی برای حضور در چنین تیمی را دارد. رئال مادرید تمامی بازیکان رئال سطح بالایی دارند. کریستیانو رونالدو بازیکن بزرگی است، یک نابغه ی ستاره. اگر روزی کنار او بازی کنم، افتخار خواهم کرد. او کاملا شایسته ی بردن توپ طلاست. علاقه اش به سپیدپوش شدن. از دوران زیدان، رونالدو ی برزیلی، روبرتو کارلوس و فرناندو ایه رو رئال مادرید را دوست داشتم. از آن موقع آنها را دنبال می‌کنم. پست مورد علاقه فکر می‌کنم که من شماره ی ۱۰ هستم ولی در سنین پایین یاد گرفته ام که در چند پست مختلف بازی کنم. در بال راست، هافبک چپ و هافبک وسط و مهاجم می‌توانم بازی کنم. رئال مادرید بازی کردن در رئال مادرید آرزوی من است؛ بازی کردن در کنار چنین ستاره‌هایی فوق‌العاده خواهد بود. اگر اتفاق بیفتد، بسیار خوشحال خواهم شد. بسیار خوشحالم که می‌بینم رئال مادرید خواهان خریدن من است. آرزوی من پیوستن به رئال است. احترام زیادی برای دیگر باشگاه‌ها قائلم ولی فقط رئال مادرید و رئال مادرید. همیشه به آنها علاقه داشته‌ام. برنابئو پیشتر در برنابئو بودم و استادیوم فوق‌العاده ای است.اولین چیزی که در ذهنم آمد این بود که دوست دارم در اینجا بازی کنم.”
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    به گزارش MARCA، جیمز رودریگز ستاره تیم ملی کلمبیا و باشگاه موناکو که صحبت هایی مبنی بر پیوستنش به مادرید شنیده می شود، در مصاحبه ای در رابطه با این تیم و شرایط آن صحبت کرد.

بازیکنان رئال مادرید

"تمام بازیکنان این تیم در سطح خیلی بالایی هستند. رونالدو یک بازیکن خیلی بزرگ و یک ستاره نابغه است. من افتخار حضور در کنار او را داشته ام. به نظرم او شایسته توپ طلا بود."

علاقه از گذشته به کهکشانی ها
    "من رئال مادرید را از زمان زیدان، رونالدو، کارلوس و هیرو دوست داشتم و به طور جدی این تیم را دنبال می کردم."

رئال مادرید

"بازی در رئال مادرید تنها رویای من است و بازی کردن در کنار این ستارگان یک امتیاز ویژه است. اگر این اتفاق بیفتد، من نهایت لذت را خواهم برد. این باعث افتخار است که باشگاه رئال مادرید به من علاقه مند است. بازی در رئال مادرید مثل یک خواب می ماند. من برای تمامی تیم ها و فوتبالی که بازی می کنند احترام قائلم، اما رئال مادرید، رئال مادرید است. همانطور که قبلا گفته ام، آن ها برای من جایگاه خاصی دارند."

تونی کروس
    "من در جام جهانی زیر 17 ساله ها با او روبرو شده ام و از همان زمان مشخص بود که او تفاوت ها را رقم می زند. او یک خرید بی نظیر برای مادریدی هاست و استعداد کافی برای بازی در این تیم را دارد."

موناکو
    "من برای همیشه از رئیس و نایب رئیس باشگاه ممنونم . آن ها در حال ساخت پروژ های عظیم هستند. درست است که من رویای بازی در مادرید را دارم، اما همیشه برای باشگاه فعلی ام احترام قائلم و حرف آخر را آن ها می زنند."

سانتیاگو برنابئو

"من یک بار آن جا حضور داشتم و دیدم که جو استادیوم فوق العاده است. روزی که وارد برنابئو شدم با خودم گفتم که من روزی در این جا بازی خواهم کرد."

پاسخ به درخواست مادریدی ها
    "آیا من فرصت بازی در رئال را از دست نمی دهم؟ هیچ شکی ندارم، پاسخ من برای حضور در رئال مثبت است."

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    به گزارش MARCA، جیمز رودریگز ستاره تیم ملی کلمبیا و باشگاه موناکو که صحبت هایی مبنی بر پیوستنش به مادرید شنیده می شود، در مصاحبه ای در رابطه با این تیم و شرایط آن صحبت کرد.

بازیکنان رئال مادرید

"تمام بازیکنان این تیم در سطح خیلی بالایی هستند. رونالدو یک بازیکن خیلی بزرگ و یک ستاره نابغه است. من افتخار حضور در کنار او را داشته ام. به نظرم او شایسته توپ طلا بود."

علاقه از گذشته به کهکشانی ها
    "من رئال مادرید را از زمان زیدان، رونالدو، کارلوس و هیرو دوست داشتم و به طور جدی این تیم را دنبال می کردم."

رئال مادرید

"بازی در رئال مادرید تنها رویای من است و بازی کردن در کنار این ستارگان یک امتیاز ویژه است. اگر این اتفاق بیفتد، من نهایت لذت را خواهم برد. این باعث افتخار است که باشگاه رئال مادرید به من علاقه مند است. بازی در رئال مادرید مثل یک خواب می ماند. من برای تمامی تیم ها و فوتبالی که بازی می کنند احترام قائلم، اما رئال مادرید، رئال مادرید است. همانطور که قبلا گفته ام، آن ها برای من جایگاه خاصی دارند."

تونی کروس
    "من در جام جهانی زیر 17 ساله ها با او روبرو شده ام و از همان زمان مشخص بود که او تفاوت ها را رقم می زند. او یک خرید بی نظیر برای مادریدی هاست و استعداد کافی برای بازی در این تیم را دارد."

موناکو
    "من برای همیشه از رئیس و نایب رئیس باشگاه ممنونم . آن ها در حال ساخت پروژ های عظیم هستند. درست است که من رویای بازی در مادرید را دارم، اما همیشه برای باشگاه فعلی ام احترام قائلم و حرف آخر را آن ها می زنند."

سانتیاگو برنابئو

"من یک بار آن جا حضور داشتم و دیدم که جو استادیوم فوق العاده است. روزی که وارد برنابئو شدم با خودم گفتم که من روزی در این جا بازی خواهم کرد."

پاسخ به درخواست مادریدی ها
    "آیا من فرصت بازی در رئال را از دست نمی دهم؟ هیچ شکی ندارم، پاسخ من برای حضور در رئال مثبت است."

خوشم میاد ازش حزب باد نیست
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    خوشم میاد ازش حزب باد نیست
    جیمز اعتراف کرد که بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ را از نزدیک دیده است:” در مونیخ از رئال حمایت کردم. این یک بازی تاریخی بود که به دسیما رسیدیم.

فوق حرفه ای
    “کروس، یک خرید در راستای اهداف کارلو”

بلافاصله پس از قهرمانی اروپا، آنجلوتی سیاست خریدهای خود را مشخص کرد. او از باشگاه خواست که این ترکیب را آن طور که می خواهد از نظر حسی و ورزشی تقویت کند. بدین ترتیب همه چیز برای رئال مشخص بود. از طرفی باید یک مهاجم برای جانشینی موراتایی خریده می شد که به یووه می رود. از سویی دیگر یک ستاره در میانه زمین نیاز بود. با حضور کروس در روزهای آتی به نظر می رسد که باشگاه بخش مهمی از سیاست تابستانی خود را حل کرده است. بدین ترتیب در صورت رفتن خدیرا که پیشنهادات اغواکننده از انگلیس دارد، رئال به مشکل نمی خورد.

رئال مادرید با توجه به نیازهایش بازیکن خرید و به خدمت گرفتن کروس به عنوان یکی از ستارگان جام جهانی یک اتفاق خوب است. رئال با آرامش به دنبال خریدهای خود می رود و این یکی از تاثیرات خوب دسیماست.
    فردریک هرمل

فوق حرفه ای

کونامی در حالی PES 2015 را معرفی نمود که هنوز اعتراضات بازیکنان نسبت به اشکالات متعدد عنوان PES 2014 پایان نیافته بود. به تازگی مدیر برند PES در اروپا یعنی Adam Bhatti طی مصاحبه ی تازه ی خود درباره ی شکست نسخه ی قبلی سخن گفته است و علت آن را نیمه کاره بودن بازی عنوان کرده است.
    به نقل از گیمفا، او اعلام کرده است که برنامه ریزی آن ها بر روی PES 2015 و PES 2016 است تا به وسیله ی این دو عنوان بتوانند به جایگاه اصلی این سری باز گردند :
    اگر PES توسط برخی از مشخصه ها نظیر انیمیشن های نرم و چگونگی انجام بازی، یک شبیه ساز فوتبال نام گرفته است، PES 2014 تمامی این مشخصه ها را به صورت ناقص دارا بود. بازیکنان نسبت به انتشار بازی بسیار حساس بودند و ترس از اینکه تاخیر در انتشار بازی آن ها را بیشتر عصبانی کند باعث شد یک عنوان نیمه کاره را روانه ی بازار کنیم و نتیجه ی حاصل اصلا چیزی نبود که بتوان روی آن نام PES را گذاشت. بسیاری از طرفداران از سال گذشته از ما قطع امید کرده اند. من باید از خودمان انتقاد کنم که چرا بازی را عرضه کردیم که تا چندین ماه بعد از انتشار آن لازم بود پچ های متعددی برای بهبود مشکلاتش عرضه کنیم. ما چیز های زیادی از PES 2014 یاد گرفتیم. این عنوان یک بازی نیمه کاره بود و در حال حاضر این پاسخ برای طرفداران مناسب نیست زیرا آن ها نتیجه ی کار را می بینند و همین باعث شده از ما قطع امید کنند اما ما امسال بازی خواهیم ساخت که تا کاملا ساخته نشود و تمامی مشکلاتش بر طرف نشود، آن را عرضه نخواهیم کرد. آینده این سری در دستان گذشته است، زمانی که PES 2004 و PES 2005 بسیار موفق ظاهر شدند. برای ما PES 2015 بازگشت به اصول است به همین دلیل هدف ما دو نسخه ی PES 2015 و PES 2016 است تا با یک کار هدف دار بتوانیم به نتیجه ی لازم برسیم.
    طبق اعلام رسمی کونامی این عنوان به ریشه ها و اصل سری PES باز خواهد گشت و دارای کنترلی فوق العاده کاربردی است که در آن بازیکن بدون محدودیت می تواند کل بازی را کنترل کند. این بازی توسط استودیو کونامی لندن توسعه یافته است که در سال ۲۰۱۲ تاسیس شده و علت انتخاب این استودیو ساخت عنوانی متناسب با بازار اروپا و آمریکا است. بازی برای Xbox One، PS4، Xbox 360 ، PS3 و PC در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۴ ( ۴ مهر ۱۳۹۳) عرضه خواهد شد و به وسیله ی موتور Fox Engine که پیش از این از آن برای ساخت دو عنوان جدید سری Metal Gear استفاده شده، در حال ساخت است. اطلاعات جدید از گیم پلی این عنوان قرار است در ۳ جولای منتشر شود.
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    بوتراگوئنو:”برای گارای آرزوی موفقیت می کنم”

:گارای ، بازیکن اسبق رئال بود که پس از درخشش در بنفیکا راهی زنیت شد. مبلغ این انتقال ۱۵ میلیون یورو بود که رئال در ازای این انتقال ۷٫۵ میلیون یورو کسب کرد چرا که ۵۰ درصد از حق فروش وی در اختیار این تیم بود.

بوترا در مورد این انتقال گفت :” ترجیح می دهم صحبتی نکنم. گارای بازیکن خوبی است و برایش آرزوی موفقیت می کنم. دو سال در تیم ما بود و خوب کار می کرد. رابطه خوبی با بنفیکا داریم. مدیر و شش پیشکسوت بنفیکا هفته گذشته بر سر تابوت دون آلفردو حضور یافتند. ما هم در لیسبون ، شهر آنها قهرمان اروپا شدیم.”

حرفه ای

فوق حرفه ای
    هوادارای غارسا رو ببین خدایی

من دوست دارم بارسا با این سیستم بازی کنه 4231
    ترشتگن
    البا---------پیکه-------هوملز---------الوز
    -----بوسکتس-----------راکیتیچ
    نیمار----------------مسی-------------رویس
    -----------------سوارز
    ذخیره ها
    براوو-متیو-بارترا-مونتویا-رافینیا-اینیستا-دلوفیو-پدرو-ماسچرانو

صفحه 2805 از 3994 نخستنخست ... 180523052705275527952803280428052806280728152855290533053805 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 345 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 345 مهمان ها)