نوشته اصلی توسط HO33E!N تو مراسم اسطوره نبوده تورو اگه مربی تیمی باشی تیم رو تو کاستیا و رئال قهرمان کنی بعد بگن گمشو بیرون دوازده سال هم تیم برینه چکار میکنی ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Armila
آقا اصن برای اینکه همه اختلافها برطرف بشه یه پیشنهاد توپ دارم... نظر مثبتتون چیه؟
نوشته اصلی توسط mohammad وحید محبوب ترین بازیکن باشگاه خوانیتو بوده چون رائول دومه نمیدونم دقیقا
نوشته اصلی توسط Milad تورو اگه مربی تیمی باشی تیم رو تو کاستیا و رئال قهرمان کنی بعد بگن گمشو بیرون دوازده سال هم تیم برینه چکار میکنی ؟ من از مدیر ِ وقت کینه به دل میگیرم خیلی زیاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N استادیوم مگه میمیره؟ لاشی رئال با برنابئوس که رئاله اسم استادیوم قبلی رئال چامارتین بود بخاطر بزرگیش گذاشتن برنابئو
نوشته اصلی توسط vahid آقا اصن برای اینکه همه اختلافها برطرف بشه یه پیشنهاد توپ دارم... نظر مثبتتون چیه؟ اگر بالاتر از من قرار بگیرین مردوده
نوشته اصلی توسط HO33E!N من از مدیر ِ وقت کینه به دل میگیرم خیلی زیاد خونه نشین نمیشی؟
نوشته اصلی توسط vahid نمیدونم دقیقا از کجا باید گیر بیاریم لیستو فک کنم ردوندو توی 10 تای اول باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو دلبوسکه ای ترین رئالی تاریخی اسطورم همین که مارادونا و دل پیرو و باربارو برلوسکونی نیست و زیدانه همین واسم بسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 455 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 455 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن