نوشته اصلی توسط HO33E!N نبودن مسی و بودن نیمار باعث شد این بازی فینال نباشه منو گایید این خیابانی میگه هلند به ارزانتین و مسی باخت
Hero Enter Viva Real Madrid
خیابانی هر وقت اسکار رو میبینه میگه یه گل زیبا به یوونتوس زده
نوشته اصلی توسط HASSAN خیابانی هر وقت اسکار رو میبینه میگه یه گل زیبا به یوونتوس زده اخه اون بازی گزارشگرش خودش بود
نوشته اصلی توسط Milad منو گایید این خیابانی میگه هلند به ارزانتین و مسی باخت اینا با پنالتی آخر بازی مسی رُ بهترین بازیکن تاریخ میکنن
هلند برای اولین داره جام رو با پیروزی تموم میکنه
نوشته اصلی توسط Milad هلند برای اولین داره جام رو با پیروزی تموم میکنه فوتبال قابل پیش بینی نیست
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینا با پنالتی آخر بازی مسی رُ بهترین بازیکن تاریخ میکنن بعدش ما میگیم هوادارای بارسا عنن وقتی صدر که اینقدر ادعاش میشه میاد سریع میچسبونش به مارادونا از هواداراش چه انتظاری داری ؟
نوشته اصلی توسط Milad بعدش ما میگیم هوادارای بارسا عنن وقتی صدر که اینقدر ادعاش میشه میاد سریع میچسبونش به مارادونا از هواداراش چه انتظاری داری ؟ کم کم به مارادونا و زیدان هم شک میکنم...اون موقع هم 4 تا نفهم مثل اینا بودن
نوشته اصلی توسط HO33E!N فوتبال قابل پیش بینی نیست یه نظر سنجی سر تاپیک بزار بپرس از جام راضی بودید من که زیاد نه
نوشته اصلی توسط HO33E!N کم کم به مارادونا و زیدان هم شک میکنم...اون موقع هم 4 تا نفهم مثل اینا بودن ولی باز انقدر مارادونا خوب بوده که بشه یه کلیپ ازش درست کنی ... از مسی چی میشه بسازی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن