صفحه 289 از 3994 نخستنخست ... 1892392792872882892902912993393897891289 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,881 به 2,890 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

نیمه حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شیمی فیزیک
    یادش به خیر
    یه استادی داشتیم خیلی سخت گیر بود تو دوره ی لیسانس
    مخم ترکید تا اینو پاس کردم
    نه قربونت مهندسی مخزن (1)
    شیمی فیزیک رو گفتن خیلی سخت ـه خر نشی برداریا (واسه ما درس اختیاری ـه)
    حالا منم مخم ترکیده خدا کنه پاس کنم دارم میرم...دعای خیرتون رو بدرقه راهم کنید

3. کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    نه قربونت مهندسی مخزن (1)
    شیمی فیزیک رو گفتن خیلی سخت ـه خر نشی برداریا (واسه ما درس اختیاری ـه)
    حالا منم مخم ترکیده خدا کنه پاس کنم دارم میرم...دعای خیرتون رو بدرقه راهم کنید
    چقدر شبیه شیمی فیزیکه !!
    آره شیمی فیزیک واقعا سخته
    البته این چیزی که من میبینم خیلی شبیه شیمی فیزیک و قضیه های خفنشه
    موفق باشی

5. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    به مهراب قاسم خانی گیر دادن که چرا رفته برزیل اونجا شلوارک میپوشه .
    یه جوابیه کوتاه داده
    :
    این ماجراى برزیل رفتن ما هم تبدیل به ماجراى با نمک و پیچیده اى شده... تا دیروز فقط متهم بودیم که با پول بیت المال به این سفر رفتیم ولى ماجرا هر روز داره ابعاد وسیع تر و پیچیده ترى پیدا میکنه. با این حال از اونجایى که من سعى کردم همیشه به همه احترام بذارم توضیحاتى رو در جهت روشن شدن لایه هاى مخوف و پنهان خدمت دوستان ارائه میکنم. باشد که باعث آرامش روح و روانشان گردد.

١- هزینه این سفر توسط آژانس تعطیلات رویایى به عنوان اسپانسر و همچنین تهیه کننده محترممون آقاى هاشمى پرداخت شده و خرج روزانه سفر و خورد و خوراکمون رو هم از جیب خودمون میپردازیم. در نتیجه این پول هیچ ربطى به جیب شما دوستان و بیت المال نداره. حالا این که چرا هزینه یکى دو میلیاردى این سفر تا این حد شما رو دلواپس کرده نمیدونم. کاش این دلواپسى رو براى اون چند صد هزار میلیارد ها هم داشتید.

٢- من نماینده ایران در برزیل نیستم و هیچ مسئولیت سنگینى هم روى دوش خودم حس نمیکنم. من نماینده خودم هستم و به عنوان یه عشق فوتبال و عشق سفر اومدم که از دیدن فوتبال و یه کشور جدید لذت ببرم. در نتیجه توقع خاصى از من نداشته باشید. همونطور که وقتى که شما هم به سفر میرید من هم هیچ توقعى از شما ندارم.

٣- بله ما داره بهمون اینجا خیلى خوش میگذره؟ کار بدیه؟ باید خجالت بکشیم الان؟ خوش گذروندن تا جایى که من یادم میاد جرم نیست. از این که خوش گذروندن ما باعث ناراحتى شدید بعضى از دوستان شده متاسفم ولى این بیشترین کاریه که از دستم بر میاد. در عوض قول میدم اگه شما هم رفتید سفر و مهمونى و بهتون خوش گذشت منم دردم نیاد. با این وجود اگه کماکان ناراحت هستید پیشنهاد میکنم برید دم فرودگاه امام تحصن کنید و یه کارى کنید همه اون چند میلیونى که هر سال به قصد خوش گذروندن به سفر میرن کوفتشون بشه چون منصفانه نیست که خوش گذروندن فقط براى ما حروم باشه... ادامه در پست بعدى

۴- بله من مرتکب عمل شنیع شلوارک پوشیدن شدم. اصولا هر بار که به سفر خارج میرم و خصوصا در مناطق گرم مثل اینجا شلوارک میپوشم. جسارتا توى خونه هم همین کار رو میکنم. شاید باورتون نشه ولى توى استخر و دریا هم مایو میپوشم. با شرمندگى توى حموم حتى اون رو هم نمیپوشم... به هر حال نمیدونستم این موضوع تا این حد ارزش خبرى داره که روزنامه هفت صبح که تنها روزنامه اى بود که تا الان میخریدم به عنوان تیتر یک عکسش رو روى جلد کار کنه. از همینجا اعلام میکنم که من عکس با شلوارک هاى دیگه و در مکان هاى دیگه هم دارم که آماده هستم هر وقت دوستان خبر مهم ترى نداشتن و احتیاج به تیتر یک با ارزش داشتن در اختیارشون بذارم تا مردم استفاده کنن. خلاصه که اعتراف میکنم به عنوان یه شلوارک پوش اومدم اینجا تا یه عده شورت پوش رو تشویق کنم و براشون آرزوى موفقیت بکنم.

۵- از اونجایى که من در این سفر خودم رو نماینده ملت ایران نمیدونم، در این یادداشت هم نماینده همسفران دیگه ام نیستم و ممکنه خیلى از این دوستان نظرشون کاملا بر خلاف من باشه پس اگه دلتون میخواد به این مطلب هم فحش بدید فقط به من فحش بدید چون در این مورد هم نماینده خودم هستم.

۶- در آخر از این که با خوش گذرونى خودم موجب درد جانکاه و تشویش خاطر و جراحت اعضاى برخى از هموطنانم شدم عمیقاً عذر خواهى میکنم ولى مجبورم مطلب رو همینجا خاتمه بدم چون بچه ها دم در هتل منتظرن که بریم یه دورى بزنیم و من باید بگردم ببینم شلوارکم رو کجا گذاشتم... با اجازه

7. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    الان روشن میکنم

فوق حرفه ای
    فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) استفاده از هدفون های ساخت شرکت آمریکایی «بیتس» را برای اعضای تیم های حاضر در رقابت های جام جهانی ممنوع اعلام کرد.

به نقل از اسپورت ۲۴، فیفا با شرکت صوتی و تصویری سونی قرارداد حمایت مالی امضا کرده است و بازیکنان حاضر در جام جهانی ۲۰۱۴ طبق این قرارداد نباید از محصولاتی غیر از محصولات سونی استفاده کنند. با وجود این شرکت سازنده هدفون های بیتس مقررات مربوط به قراردادها را رعایت نکرده و محصولات آن بطور گسترده و در رنگ های گوناگون و جذاب از سوی بازیکنان تیم های مختلف استفاده می شود.

استفاده بازیکنان بزرگ و معروف جهان از جمله نیمار برزیلی، وین رونی انگلیسی و لوئیس سوآرز اروگوئه ای از هدفون های بیتس، جام جهانی ۲۰۱۴ را عملا به صحنه تبلیغات غیر رسمی محصولات شرکت آمریکایی بیتس تبدیل کرده است.

شرکت آمریکایی و صاحب نام «اپل» ماه گذشته طی قراردادی، شرکت تولید کننده محصولات صوتی بیتس را خریداری کرد و با وجود اینکه قراردادی با فیفا امضا نکرده است، سعی دارد از بزرگترین تورنمنت وزرشی جهان در سال ۲۰۱۴ به عنوان فرصتی برای تبلیغ محصولات این شرکت استفاده کند.

چند روز پیش از شروع بازی های جام جهانی، یک ویدیوی ۵ دقیقه ای از تعدادی از مطرح ترین بازیکنان فوتبال جهان شامل نیمار، سوآرز، ماریو گوتزه، روبین فان پرسی، هرناندز و تعدادی دیگر از طریق سایت یوتیوب پخش شد که در آن، بازیکنان از هدفون های بیتس استفاده کرده بودند.

------------------
    حالم از فیفا به هم میخوره

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    حسین حواست به تاپیک بغلی هم باشه

حرفه ای
    بازی روسیه کره چطور بود؟

حرفه ای
    مدیر شبکه سه سیما با اشاره به اینکه از تمامی گزارشگران شبکه سه برای گزارش بازی‌های جام‌جهانی دعوت به همکاری شده است، از همکاری با برگزیدگان مسابقه «آقای گزارشگر» در برنامه «۲۰۱۴» خبر داد.

به گزارش بیست چهارده، مجید زین‌العابدین ، درخصوص استفاده از گزارشگران جدید همزمان با آغاز بازی‌های جام جهانی گفت: این اقدام پلی است برای کسانی که در برنامه «آقای گزارشگر» موفق بوده‌اند تا به مرور بتوانیم از حضور آنها در برنامه‌های صدا و سیما استفاده کنیم.

مدیر شبکه سه در پاسخ به اینکه از گزارشگران جدید در چه بخش‌هایی استفاده می‌شود؟ گفت: این گزاشگران در بدو ورود در پلی‌بک‌ها به عنوان نریشن همکاری دارند و یا قطعاتی را به صورت ضبطی اجرا می‌کنند. زمینه استفاده از این گزارشگران را در شبکه سه مهیا کردیم و راهی را آغاز کردیم که از این استعدادها هم استفاده کنیم.

صفحه 289 از 3994 نخستنخست ... 1892392792872882892902912993393897891289 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)