صفحه 2910 از 3994 نخستنخست ... 191024102810286029002908290929102911291229202960301034103910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 29,091 به 29,100 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    ولادیمیر پوتین » روز یکشنبه به هنگام ترک مسکو برای سفر به برزیل در جمع خبرنگاران افزود : روسیه در زمان میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ بهترین امکانات را در اختیار گردشگران و علاقمندان به شرکت در این رویداد جهانی قرار خواهد داد.

رییس جمهوری روسیه تصریح کرد: در زمان برگزاری جام جهانی ۲۰۱۸ شرکت کنندگان و تماشاگران نیازی به دریافت روادید ( ویزا ) برای ورود به خاک روسیه را ندارند.

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    مدیرعامل باشگاه سپاهان در نامه‌ای به معاون رئیس جمهور خواستار ثبت شدن نام این باشگاه در فهرست آثار ملی و معنوی شد.
    به عنوان حیف کننده ترین اموال بیت المال
    همون 2 سالی که اردشیر با سپاهان قهرمان شد ف به اندازه 4 سال خرج کردن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اما حسین اینا خیلی واسه جون سربازاشون ارزش قائلن ، یه سربازشون بمیره دیوانه میشن و بمباران میکنن
    این فلسطینی ها هم کرم میریزن
    وقتی با یه سگ کاری نداشته باشی ، اونم باهات کاری نداره
    اگر حق باهاشونه چرا اینقد سانسور میکنن؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    به عنوان حیف کننده ترین اموال بیت المال
    همون 2 سالی که اردشیر با سپاهان قهرمان شد ف به اندازه 4 سال خرج کردن
    تو هم گاییدی اردشیرُ

ehsan1361
    Guest
    اگر حق باهاشونه چرا اینقد سانسور میکنن؟
    حق باهاشون نیست ، میترسن مهاجرت از اسرائیل زیاد بشه

فوق حرفه ای
    ** لوسیو (کاپیتان سابق برزیل)

من طرفدار تیم آلمان هستم. اول به خاطر اینکه دوستان واقعا خوبی در آنجا دارم و دوم چون فرزندان من واقعا تیم آلمان را دوست دارند. ما مدت ها در این کشور زندگی کردیم. فکر می کنم مسابقه خوبی خواهد بود ولی آلمان می برد. پیش بینی من ۳ بر یک به سود آلمان است.

** تیم کرول (دروازه بان هلند)

فقط امیدوارم بازی فینال انعکاس مسابقات فوق العاده و جذاب این دوره جام جهانی باشد و بهترین تیم قهرمان شود.

** جوی بارتون (هافبک سابق منچسترسیتی و انگلیس)

قبل از شروع جام جهانی طرفدار تیم آرژانتین بودم ولی سپس نظرم به سمت آلمان تغییر کرد. این تیم آماده ترین تیم جام جهانی بود و برد ۷ بر یک تاریخی آنها مقابل برزیل هم این را نشان داد. پیش بینی نتیجه فینال سخت است اما به نظر من آلمان ۲ بر صفر می برد.

** گری پلیر (یکی از بزرگترین گلف بازان تاریخ از آفریقای جنوبی)

همه ما می دانیم که آلمان باید ببرد. این تیم با نظم و قدرت یک فوتبال تهاجمی و دفاعی را به نمایش گذاشت. برای آنها بهترین ها را آرزو می کنم. با وجود این دوست دارم مسی و آرژانتین معادلات را بر هم بزنند و جام قهرمانی را با خود به خانه ببرند. برای همه آرزوی موفقیت می کنم.

** مایکل ووگان (کاپیتان سابق تیم کریکت انگلیس)

آلمان ۳ بر یک می برد. قدرت خط میانی این تیم و حضور مولر نتیجه را به نفع این تیم رقم خواهد زد. اگرچه مسی هم می تواند گل بزند.

** مایکل سیلوستره (مدافع سابق فرانسه)

مسابقه دشواری خواهد بود چون هر دو تیم تعادل خود بین حمله و دفاع را پیدا کرده اند. به نظر من نتیجه این بازی در ضربات ایستگاهی به سود آلمان تمام می شود.

** کنی فلوریان (بازیکن سابق آمریکا)

گزینه نخست من برای قهرمانی آرژانتین است ولی آلمان تا کنون بهتر کار کرده است. آرژانتین در نیمه نهایی دفاعی بازی کرد که نشانه خوبی است. از روی احساسم آرژانتین را انتخاب می کنم. مسی و مارادونا خدایان فوتبال آرژانتین هستند.

** بنیامین فال (بازیکن تیم راگبی فرانسه)

شاهد فینال فوق العاده ای به خصوص با توجه به قدرت هجومی دو تیم خواهیم بود. عاشق دوئل بین مسی و مولر هستیم ولی آلمان را قهرمان می دانم.

** سیدنی گوو (مهاجم سابق فرانسه)

آلمان می برد ولی فقط به خاطر مسی واقعا دوست دارم قهرمانی به آرژانتین برسد.

** کالوشا باوالیا (اسطوره فوتبال زامبیا و بهترین بازیکن سابق سال آفریقا)

آلمان در بازی با برزیل از ابتدا تا انتها تیم برتر میدان بود. فکر نمی کنم آرژانتین اجازه چنین کاری را به آنها بدهد. انتظار بازی سختی را دارم.

** ژولین بنتو (تنیس باز فرانسوی)

آلمان بخت نخست قهرمانی است ولی باید مراقب مسی باشد چون به تنهایی می تواند نتیجه بازی را عوض کند.

** روبرتو مارتینز (سرمربی اسپانیایی تیم اورتون)

در ابتدای مسابقات فکر می کردم که فینال بین دو تیم آلمان و آرژانتین باشد و آرژانتین در نهایت به قهرمانی برسد. چنین اتفاقی برای مسی خیلی مهم است ولی هر تیمی که یک بازی را در ضربات پنالتی می برد معمولا مسابقه بعدی را می بازد. بنابراین باید طرفدار آلمان بود. آمار هم به نفع آلمان است. ولی اگر بخواهم به پیش بینی قبلی ام پایبند باشم، باید دوباره آرژانتین را انتخاب کنم.

ehsan1361
    Guest
    تو هم گاییدی اردشیرُ
    واقعیته دیگه
    حالا اردشیر نه ، هر خر دیگه

ehsan1361
    Guest
    مایکل ووگان (کاپیتان سابق تیم کریکت انگلیس)

آلمان ۳ بر صفر
    می برد. قدرت خط میانی این تیم و حضور مولر نتیجه را به نفع این تیم رقم خواهد زد. اگرچه مسی هم می تواند گل بزند.

فوق حرفه ای
    ارسنال سانچر رو با 24.5 ملیون پوند خریده
    مفت خریدن بخدا
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    چرا دیماریا
    خوب خامس رو بگیرن یه فصل دیماریا هم بمونه اگه خامس جواب داد فصل بعد دیماریا رو رد کنن
    چقدر این تیم رئال نمک نشناسه واقعا
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 2910 از 3994 نخستنخست ... 191024102810286029002908290929102911291229202960301034103910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)