بابام 50 سالشه میگه بچه بودم مجید قناد برنامه داشت![]()
پیشبینیپسرهشتپایمعر وفازفینال
خبر آنلاین: در جام جهانی قبل بود که یک هشت پا با پیش بینی بازی های آلمان به شهرت جهانی رسید.این هشت پا که"پل"نام داشت بیشتر مسابقات را درست حدس می زد و البته در اکثر پیش بینی هایش آلمان را برنده می دانست.اتفاقی که تا نیمه نهایی درست از آب درآمد و آلمان ها به جمع 4 تیم برتر جهان هم رسیدند.
اما پس از مرگ "پل"این بار هشت پای دیگری در آستانه فینال جام جهانی آلمان ها را برنده این بازی بزرگ می داند.خیلی ها می گویند این هشت پا پسر همان"پل "معروف است و پیش بینی کردن را از پدرش به ارث برده است.
فرد از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد
مهاجم تیم ملی برزیل پس از پایان جام بیستم از تیم ملی این کشور خداحافظی کرد. تیم ملی برزیل در جام جهانی عملکرد ضعیفی داشت و در رده چهارم قرار گرفت. فرد مهاجم تیم ملی برزیل یکی از ضعیفترین بازیکنان این تیم در این دوره از رقابتها بود. او امروز در گفتوگو با روزنامه گلوبو برزیل اعلام کرد که از تیم ملی این کشور خداحافظی میکند.
فرد 30 ساله امروز در گفتوگو با روزنامه گلوبو گفت: برای من حضور در تیم ملی برزیل کافی است. دیگر نمیخواهم در تیم ملی برزیل بازی کنم. از تمام همتیمیها و مربیان برزیل تشکر میکنم که فرصت حضور در تیم ملی را به من دادند.
در حال حاضر 505 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 505 مهمان ها)