نوشته اصلی توسط ehsansalehi تو بگیر بخواب شاید خواب بایزیش را دید و باخت اردشیر الان نشسته داره تخمه میشکنه ، اونوقت من بخوابم ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid دارم کم کم به این نتیجه میرسم بارسایی بودن یه بیماری بهترین بازیکن تاریخ هم بیمار بوده؟ البته دست خودتون نیست، نسبت به بارسا عقده به دل دارید
نوشته اصلی توسط HASSAN بهترین بازیکن تاریخ هم بیمار بوده؟ البته دست خودتون نیست، نسبت به بارسا عقده به دل دارید خود مارادونا گفته که اگه رئیس بارسا میزاشته در بارسا میمونده باریکلا دیوث جان
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اردشیر الان نشسته داره تخمه میشکنه ، اونوقت من بخوابم ؟ تخمه ژاپنی؟
نوشته اصلی توسط ehsansalehi تخمه ژاپنی؟ تو بهتر خبر داری از اردشیر
نوشته اصلی توسط HASSAN بهترین بازیکن تاریخ هم بیمار بوده؟ البته دست خودتون نیست، نسبت به بارسا عقده به دل دارید البته مارادونا تو بارسا مارادونا نشده ولی بهترین بازیکن تاریخ بهترینه هر جا که بوده باشه فرقی نمیکنه
جامهای پشت سر مارادونا رو ببین به زور از چنگ فاشیست های فرانکو در آوردیم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جامهای پشت سر مارادونا رو ببین به زور از چنگ فاشیست های فرانکو در آوردیم هر وقت 20 گرفتیم خودمون گرفتیم هر وقت 8 شدیم مادر استاد خراب بوده
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر وقت 20 گرفتیم خودمون گرفتیم هر وقت 8 شدیم مادر استاد خراب بوده جامهایی که شما گرفتین بوی خون میده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 428 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 428 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن