شما همیشه این انگ رو میزنید که شما ازش بت ساختید و ما مشکلی باهاش نداریم
منم میگم شما ازش متنفرید و من ازش بت نساختم
دلیل نمیشه شما درست بگید من غلط و همینطور برعکس
تو رای گیری توپ طلا وقت رو به خاطر رونالدو بعد بازی با سوئد تمدید میکنن در حالی که قبلش مسی ( حالا به هر دلیلی ) پیش بوده مشکلی نیست اما مسی که انتخاب میشه میگین مافیا
همونطور که گفتم تنفر و تعصب منطق رو دور میکنه پس سعی نکنید خودتون رو یه روشن فکر بی طرف نشون بدید و امثال من رو بت پرست
بخدا من به 360P هم راضیم برسونید صحنه ها رو
بگذار فیلیپ لام کنار سایر پیچمهرههای ماشینِ آلمانی بالا و پایین بپرند و یک موفقیت ملی دیگر را به موفقیتها و بردهای ملت همیشه برندهشان اضافه کنند. دمشان هم گرم که آدمهای موفقیت هستند و تا ته حلقشان درگیر «اسطوره پیشرفت» و پیروزی هستند.
آن چه از این جام به یاد من میماند مسی است که وقتی برای گرفتن توپ طلای بهترین بازیکن جام از پلهها بالا میرود پاهایش روی زمین فرود نمیآیند. هیچجا را نمیبیند. هیچ از حضور آدمهای به صف شده نمیفهمد. چشمانش به جایِ خالی یک پایان خیره مانده است.نه دستهای درازشده به قصد دلداری را لمس میکند و نه توی صورت آنگلا مرکل، صدر اعظم برندگان جهان را که با ژست متمدنانهاش به مسی لبخند میزند خیره میشود. جام جهانی برزیل با غرور اهریمنی مسی و بغضش که هرگز نترکید در ذهن من باقی میماند. باقیاش برای شما که امشب میتوانید ما را چپ و راست کنید و به کری خوانی تان ادامه دهید.
شب خوش دوستان![]()
در حال حاضر 480 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 480 مهمان ها)