صفحه 2998 از 3994 نخستنخست ... 19982498289829482988299629972998299930003008304830983498 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 29,971 به 29,980 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    اینو رئـــالـــیــــا بخونن تا یکم درکشون بره بالا :

مسی بهترین بازیکن جام شد چون تنهایی تیم رو تا فینال بالا اورد
    مسی بهترین شد چون کنارش امثال آگوئرو و پالاسیو بازی میکردن
    مسی بهترین شد چون 4 تا گل زد و 1 پاس گل داد
    مسی بهترین شد چون تیمش هافبکی نداشت که بهش پاس بده
    مسی بهترین شد چون خودش از وسط زمین با توپ حرکت میکرد تا گل بزنه
    مسی بهترین شد چون بهترینه

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چی میگی بچه ؟
    460 دقیقه گل نزده که ! چطور خودش تنهایی بالا آورد؟ احتمالا منظورت بالا آوردن و حالت تهوع توزمین باشه

فوق حرفه ای
    ه گزارش بیت چهارده، کارلوس کی‌روش درباره آخرین وضعیت مذاکرات خود با فدراسیون فوتبال ایران و احتمال حضورش در تیم ملی آفریقای جنوبی صحبت کرد. متن این پرسش و پاسخ کوتاه در زیر می‌آید: فوتبال دوستان ایرانی منتظر روشن شدن وضعیت همکاری شما با فدراسیون فوتبال هستند. آیا در ایران می‌مانید؟ همیشه گفته‌ام و الان هم می‌گویم که ایران نخستین اولویت من است. ما مذاکرات را ادامه می‌دهیم. در این رابطه با کفاشیان، رییس فدراسیون در ارتباط هستم و صحبت‌ها را انجام می‌دهیم. کفاشیان گفته بود ما با کی‌روش ۹۰ درصد به توافق رسیده‌ایم... از دید من و همانطور که قبلا گفته‌ام تمام اطلاعات خصوصی است و نزد من باقی می‌ماند. ما هنوز درباره برخی از جزئیات مذاکره می‌کنیم اما آن چیزی که مهم است، آینده تیم ملی است. جردن، رییس فدراسیون فوتبال آفریقای جنوبی گفته بود در حال نهایی کردن قرارداد شما برای هدایت تیم این کشور است؟ بعضی از اخباری که از آفریقای جنوبی منتشر می‌شوند فقط گمانه‌زنی رسانه‌هاست

فوق حرفه ای
    شکیرا : جیمز باعث افتخار کلمبیا است

شکیرا خواننده معروف کلمبیایی در صحبت هایی اعلام کرد به هموطن خود ” جیمز رودریگز ” به خاطر درخشش در جام جهانی و تاثیر وی در روند صعود کلمبیا به مراحل بالاتر افتخار می کند .

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

جیمز رودریگز بازیکن موناکو و تیم ملی کلمبیا درخشش قابل توجهی در جام جهانی برزیل داشت و توانست در ۵ مسابقه ۶ گل به ثمر برساند . حال ” شکیرا ” خواننده معروف کلمبیایی در صحبت هایی اینگونه از وی تمجید کرد :
    من به ” جیمز ” و تیم ملی کشورم افتخار می کنم ، آن ها نشان دادند که کلمبیا چه بازیکنان با استعدادی دارند . از نظر من جیمز بهترین بازیکن این جام بود و توانست خود را اثبات کند ، او جوان است و آینده بسیار درخشانی خواهد داشت . کسب جایزه بازی جوانمردانه نیز شایسته کلمبیا بود ، امیدوارم بتوانیم همین روند صودی را ادامه دهیم .

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    فرزندان بکام تماشاگر بازی آرژانتین و آلمان بودند.

به گزارش بیست چهارده؛فرزندان دیوید بکام تماشاگر بازی آرژانتین و آلمان بودند.جالب اینجاست که آنها طرفدار تیم آرژانتین بودند و با پیراهن های آبی و سفید این کشور بازی را تماشا می کردند.

آنها در حاشیه فینال جام جهانی البته از دیدن پله هم به وجد آمدند و با مروارید سیاه هم عکس یادگاری گرفتند!

فوق حرفه ای
    ينيو: نبايد مسي را سرزنش کنيم

سرمربي چلسي معتقد است که نبايد ليونل مسي را بعد از شکست تيم ملي فوتبال آرژانتين برابر آلمان سرزنش کرد.

تيم ملي فوتبال آرژانتين در فينال جام جهاني 2014 برزيل با يک گل برابر آلمان تن به شکست داد و نتوانست آرژانتين را پس از 28 سال صاحب جام قهرماني کند.

ناتواني آرژانتين در ديدار برابر آلمان باعث شده است تا قبل از هر چيز انگشت اتهام به سوي ليونل مسي کاپيتان اين تيم نشانه رود، اما ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي معتقد است که نبايد مسي را سرزنش کرد.

به نقل از ايسنا، او گفت: آيا بايد مسي را مقصر اصلي شکست آرژانتين بدانيم؟ نه اصلا، من به چنين چيزي اعتقاد ندارم. مسي در نيمه نخست بازي خوبي را به نمايش گذاشت هر چند از روزهاي اوج خود به دور بود. وقتي يک بازيکن بزرگ پيروز مي شود طبيعي است که به او احترام بگذاريم، اما به هنگام شکست بايد احترام بيشتري به او گذاشت که اين اصلا آسان نيست.

مورينيو ادامه داد: مسي نام خود را در تاريخ ثبت کرده است. او بازيکن بزرگي است و افتخارات زيادي به دست آورده است. براي اين که مسي را بازيکني بزرگ و تاريخ ساز لقب دهيم نياز به قهرماني او در جام جهاني نيست. مسي نشان داده است که بازيکن بزرگي است و براي اثبات خود نيازي به قهرماني در جام جهاني ندارد. درباره مقايسه او با مارادونا و پله هم بايد بگويم که من چنين مقايسه اي را دوست ندارم. مارادونا همواره مارادونا باقي خواهد ماند همچنان که پله هم پله باقي خواهد ماند. من اصلا نمي خواهم بازيکنان نسل هاي مختلف را با هم مقايسه کنم.

تک گل تيم ملي فوتبال آلمان را ماريو گوتسه روي پاس زيبا و ديدني شورله به ثمر رساند. مورينيو از اين که بازيکن تيمش روي صحنه گل تاثيرگذار بوده است بسيار خوشحال است: مي توانم بگويم که شورله قهرمان جهان شد چرا که با پاس زيباي خود پايه گذار تک گل آلمان شد. خانواده چلسي به شورله افتخار مي کند.

سابه‌يا سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در نيمه دوم دست به تعويض عجيبي زد و لاوتزي را که يکي از بهترين بازيکنان آرژانتين بود تعويض کرد و به جاي او سرخيو آگرو را به ميدان فرستاد. مورينيو هم نسبت به اين تعويض اظهار شگفتي و تعجب کرد. او گفت: مي خواهم بدانم که چرا سابه‌يا لاوتزي را تعويض کرد. او يکي از بهترين بازيکنان آرژانتين بود و بعد از آن که از زمين بيرون رفت آرژانتين توازن و تعادل خود را در خط حمله از دست داد. مسي ديگر نمي توانست به راحتي در فضاها حرکت کند و خط حمله آرژانتين عملا از کار افتاد. نمي دانم چرا سرمربي آرژانتين چنين تصميمي گرفت. بايد از او در اين باره سوال شود.

سرمربي پرتغالي چلسي در پايان درباره مهم‌ترين لحظات جام جهاني، گفت: بدون شک شکست هفت بر يک برزيل برابر آلمان مهم ترين لحظه جام بود. مردم هيچگاه چنين شکستي را فراموش نخواهند کرد و اين بازي براي مدت‌ها در اذهان فوتبال دوستان باقي خواهد ماند. گل گوتسه در فينال هم از مهم‌ترين لحظات جام جهاني بود. همچنين مي‌توان از پيروزي کاستاريکا برابر ايتاليا و اروگوئه هم به عنوان لحظات مهم جام جهاني ياد کرد، چرا که کسي انتظار درخشش کاستاريکا را نداشت. اما اين تيم توانست از گروه مرگ به عنوان تيم نخست به دور بعد صعود کند تا نشان دهد که چه تيم خوبي است. گاز گرفتن سوآرس هم از لحظات بد جام جهاني بود.

فوق حرفه ای
    مورینیو غلط کرد

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad نمایش پست ها
    فليپ لام:جام جهانى نياز به تيمهاى بسيار خوب دارد نه تنها به بازيكن بسيار خوب از دست يك بازيكن تنها كارى ساخته نيست و اين باعث همه مشكلات براى مسى شده است،هيچ كسى به مهارت مسى شكى ندارد و هر كسى هم داشته باشد مغرور است،ما در اين جام بهترين بوديم و براى مسى متاسفم و مطمئنم در اينده به اين جام ميرسد،او بازيكنى بسيار خوبى است اميدوارم اين باخت روش اثر نزارد و بتواند جادويش را در بازيهاى اينده نمايان كند،ماريو گوتزه:
    من احترام بسيارى براى مسى قائلم او نيازى به اين جام ندارد تا به همه بفهماند كه بهترين است،من و همه بازيكنان بغير از مسى اين جام را ميخواهيم تا به همه بفهمانيم كه بهترين هستيم و اعتماد به نفس پيدا كنيم ولى ليونل با ما فرق دارد به هر حال واسش متاسفم،
    من از مسى معذرت ميخواهم او مستحق باخت نبود و اين باخت هرگز از قيمتش كم نميكند.
    باستيان شفان شتايگر:
    طرفداران رقباى مسى امشب خيلى در مورد مسى حرف زدن،اينا اصلا مهم نيستن ،عاشقان فوتبال او را خوب ميشناسن و ميدانن كه او هنوز هم بهترين است ،خيلى خوشحالم كه توانستم مقابلش بازى كنم و اگر بازيش با تيم المان نبود بدون شك طرفدار او ميشدم،واسش ارزوى خوشبختى ميكنم و اميدوارم در روسيه بتواند قهرمان شود.

ماتس هوملز:
    بايد مردم ارژانتين به تيمشون افتخار كنن انها داراى بهترين بازيكن تاريخ هستن،من هميشه خواسته ام كه روزى در كنار مسى بازى كنم او الگوى هميشگى من است ،من بخاطر مسى متاسفم كه نگذاشتيم رؤياش به حقيقت بپيوندد اما او هنوز جوان است و ميتواند در اينده به اين رويا دست يابد،

مولر:من مستحق بهترين بازيكن جام نبودم تنها كسى كه مستحق باشد مسى است،من با هم تيميام بازى كردم و به كمك انها گل بثمر ميرساندم اما مسى از همان روز اول بهترين بود،وقتى من تواناييهايش را داشتم ان وقت بياييد و بگوييد تو مستحق بودى ،الان حتى بهش نزديك هم نيستم اون بهترين بود و بهترين باقى خواهد ماند،من بابت او خيلى متاسف هستم و اميدوارم اين باخت تاثير منفى روى او نگذارد چون ديگر شاهد زيبايى فوتبال نخواهيم بود مسى الگوى هميشگى من است،گوارديولا هميشه در تمرينات از مسى و داستنهايش برامون حرف ميزد من در اين جام فهميدم كه چرا اينقدر ازش تعريف ميكرد خيلى ساده بگم مسى بد شانس بود او بهترين است.

الآن حسین و امین و میلاد و ... میان میگن از مولر و لام بیشتر میفهمن

فوق حرفه ای
    این حرفاش بدتر از صد تا فحش بود زیرپوستی رید ب مسی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    مورینیو غلط کرد
    امین که هر حرف مورینیو واسش مثل وحی الهی میمونه، الآن میاد مصاحبه مورینیو رو بخونه به غا میره

صفحه 2998 از 3994 نخستنخست ... 19982498289829482988299629972998299930003008304830983498 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 469 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 469 مهمان ها)