نوشته اصلی توسط Sajjad اسم تاپیکو بزارین انجمن *** سوزان مسی
نوشته اصلی توسط Catman تا قبل مصدومیت بهترین گلزن و بهترین بازیکن سیتی ! ولی مصدوم شد رفت پیه کارش خب بازيكني كه مصدوم رو چرا بايد ببرن و توز اماده كه تو بهترين فرمش رو نبرن؟؟ چون اكوىرو رفيق فاب مسي ولي توز دشمنش؟؟
این تاپیکو عوض کنید بریدپی کارش ! اعصابم از دست فوتبال خرده
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K این تاپیکو عوض کنید بریدپی کارش ! اعصابم از دست فوتبال خرده
نوشته اصلی توسط Sajjad اسم تاپیکو بزارین انجمن *** سوزان مسی میذاریم ریده شدن به عشاق مسی
نوشته اصلی توسط Herzeleid خب بازيكني كه مصدوم رو چرا بايد ببرن و توز اماده كه تو بهترين فرمش رو نبرن؟؟ چون اكوىرو رفيق فاب مسي ولي توز دشمنش؟؟ خدیرا هم مصدومیت وحشتناکی داشت حتی بدتر از اگرو !! ولی یکی از ستاره های تیمش بود
من دوست نداشتم آلمان قهرمان شه من فرانسه و برزیل دوست داشتم !
نوشته اصلی توسط HO33E!N نظری ندادم تصحیح کردم برداشتشُ البته که مقایسه توز اون وقت و اگوئرو حال حاضر فی نفسه غلط اما من میگم توز در بدترین فرمش که از پالاسی و دوستان بهتره حداقل واسه نیمکت نمیشد بردش؟؟
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K من دوست نداشتم آلمان قهرمان شه من فرانسه و برزیل دوست داشتم ! الهی
نوشته اصلی توسط Catman خدیرا هم مصدومیت وحشتناکی داشت حتی بدتر از اگرو !! ولی یکی از ستاره های تیمش بود اگر گوندوگان یا گوندوغان مصدوم نبود نمیبردنش ...دیشب مصدوم شد کرامر گذاشتن که نصف خدیرا هم نبود اینم دلیلش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 414 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 414 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن