نوشته اصلی توسط HO33E!N اوزیل هم بدون ما موفق نبود ما هم بدون اون بازیساز نداشتیم اوزیل خیلی بد رید به خودش خدایی کو اون اوزیلی که با رونالدو و بنزما و دیماریا کورس میزاشت پل برایتنر بیراه هم نمیگفت اوزیل
نوشته اصلی توسط mohammad نه خطای ماسکرانو تو بازی رفت رو رونالدو--- --پنالتی رو بیل و 2 پنالتی مسخره غارسا و دایو تماشایی دایومار و 10 نفره شدن مورینیو:تمام دنیا دیدن اما 4 داور ندیدن خطای پنالتی په په رو فابرگاس بازی رفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N اوزیل هم بدون ما موفق نبود ما هم بدون اون بازیساز نداشتیم صد درصد... بازیکن هم باید یه خرده کوتاه بیاد... این نیاز دو طرفه رو حس کنه
ولی هیچکس مثل خدیرا حال نکرد تو یه ماه هم قهرمان یو سی ال شد هم جام جهانی من بودم خدافظی میکردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط sareh عکس عروس ایرانی جدید از تو فیس بوک بذارید اینجا مهندس
خنده نداشت حسین جون من بذارید دیگه
نوشته اصلی توسط mohammad اوزیل خیلی بد رید به خودش خدایی کو اون اوزیلی که با رونالدو و بنزما و دیماریا کورس میزاشت پل برایتنر بیراه هم نمیگفت اوزیل چرا باید دستمزد رونالدو روز به روز بیشتر بشه اینا بعد از چند سال نباید حرف بزنن؟
نوشته اصلی توسط sareh خنده نداشت حسین جون من بذارید دیگه باشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا باید دستمزد رونالدو روز به روز بیشتر بشه اینا بعد از چند سال نباید حرف بزنن؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا باید دستمزد رونالدو روز به روز بیشتر بشه اینا بعد از چند سال نباید حرف بزنن؟ به همون دلیل که گوتزه 12 میلیون میگیره ولی کروس 3 میلیون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 501 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 501 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن