نوشته اصلی توسط vahid دیشب مسی موهاشو عروسکی شونه کرده بود... بلاتر تحت تاثیر قرار گرفت و توپ طلا رو اِخ کرد زونیگا هم جایزه ی بازی جوانمردانه رُ گرفت جاودانی بعد بازی دیدی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N به همون دلیل که کروس ستاره ی جام جهانی میشه و گوتزه نیمکت نشین به همون دلیل که کروس پاس گل میده به هیگواین و گوتزه گل قهرمانی میزنه
نوشته اصلی توسط mohammad حال و حوصله عکس گذاشتن ندارم ولی به هتریک مسی ننازید توماس گراوسن و اولگر هم میتونستن با پنالتی هتریک کنن این تنها هتریکش جلو شما نبود، توی سن 19 سالگی هم جلو شما هتریک کرد بدون پنالتی
نوشته اصلی توسط sareh زود باش همین الان میخوای؟نمیشه شب پخ کنم؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N زونیگا هم جایزه ی بازی جوانمردانه رُ گرفت جاودانی بعد بازی دیدی؟ نه والا... بعد از اون صحنه بغل کردنا از خود بی خود شدم... از ترس گناه تی وی رو خاموش کردم
نوشته اصلی توسط vahid کلیک می کنی نوشته اولادی به ملوان پیوست
نوشته اصلی توسط mohammad به همون دلیل که کروس پاس گل میده به هیگواین و گوتزه گل قهرمانی میزنه به همون دلیلی که دیماریا تو فیناله رونالدو مرحله ی اول حذف میشه
وحید دروغگو
نوشته اصلی توسط HO33E!N زونیگا هم جایزه ی بازی جوانمردانه رُ گرفت جاودانی بعد بازی دیدی؟ کم مونده بود مسی رو ببنده به فحش خار و مادر مزدک داشت گریش در میومد صدر دهن سرویس هم چپ کرد رو مسی سفره ای پهنه
نوشته اصلی توسط sareh وحید دروغگو ندیدم والله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 53 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن