نوشته اصلی توسط HO33E!N کرویف: خرید سوارس، برخلاف فلسفه بارسا بود مگه غارسا فلسفه هم داره
نوشته اصلی توسط mohammad تقصیر مورینیو بود مورینیو بدترین مربی دنیا آنچلوتی چرا کاسیاس و راموس رُ برنگردوند سر جاشون؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N بزرگترین ظلم در حق راموس وسط بازی دادنشه مثل ماسکی که بارسا به گا دادش تو وسط هم من ازش راضیم فقط یه کم ادم باشه اخراج نشه خیلی خوبه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N دروازه که 100% دفاع 100% بهتر خواهد شد هافبک معمولی دیگه مثل قبل نمیشه هیچ وقت حمله هم هر چی پر حاشیه تر بشه به نفع ماست دفاع رو چه حساب؟
نوشته اصلی توسط sareh تندیس جون ممنون میشم مدل موی باز دیدی حتما بفرست تو گوگلو خودم زیرو رو کردم
ساره چرا تو گوگل سرچ نميكني؟ خيلي زياده من اين همه رو چجوري بذارم اينجا
ساره
نوشته اصلی توسط HO33E!N مورینیو بدترین مربی دنیا آنچلوتی چرا کاسیاس و راموس رُ برنگردوند سر جاشون؟ راموس رو پیگرینی اولین بار وسط بازی داد در ضمن راموس دیگه راست نمیتونه بازی کنه هیکلش خیلی گولاخ شده نسبت به زمانی که دفاع راست بود
نوشته اصلی توسط vahid دفاع رو چه حساب؟ پارسال بارترا ماسکی پیکه امسال در بدترین حالت متئو و فرتونگن میان که بهتر میشن ماسکی میره یه خط جلوتر اگر هوملز بگیرن که دیگه بحثی نمیمونه اگر منظورت دفاع تیمیه باید صبر کنیم ببینیم انریکه چیکارس
نوشته اصلی توسط HO33E!N مورینیو بدترین مربی دنیا آنچلوتی چرا کاسیاس و راموس رُ برنگردوند سر جاشون؟ چه ربطی داره 3 سال دفاع وسط بازی کرد اگه راموس دفاع راست میموند میتونست یکی از بهترین های تاریخ بشه ما هم مجبور نبودیم اربلوا رو داشته باشیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 404 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 404 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن