نوشته اصلی توسط sareh تندیس جون ممنون میشم مدل موی باز دیدی حتما بفرست تو گوگلو خودم زیرو رو کردم اوكي عزيزم
نوشته اصلی توسط sareh تندیس جون ممنون میشم مدل موی باز دیدی حتما بفرست تو گوگلو خودم زیرو رو کردم خوش به حالتون
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N پارسال بارترا ماسکی پیکه امسال در بدترین حالت متئو و فرتونگن میان که بهتر میشن ماسکی میره یه خط جلوتر اگر هوملز بگیرن که دیگه بحثی نمیمونه اگر منظورت دفاع تیمیه باید صبر کنیم ببینیم انریکه چیکارس بعید میدونم این دو تا هم تحفه ای باشن... البته هوملس بحثش جداس
نوشته اصلی توسط Milad راموس رو پیگرینی اولین بار وسط بازی داد در ضمن راموس دیگه راست نمیتونه بازی کنه هیکلش خیلی گولاخ شده نسبت به زمانی که دفاع راست بود بازی برگشت با یووه دفاع راست بازی کرد عالی بود یووه حتی یه نفوذ هم نکرد
نوشته اصلی توسط mohammad چه ربطی داره 3 سال دفاع وسط بازی کرد اگه راموس دفاع راست میموند میتونست یکی از بهترین های تاریخ بشه ما هم مجبور نبودیم اربلوا رو داشته باشیم آربلوا خیلی با غیرته
نوشته اصلی توسط HO33E!N كوفت
از همین تریبون اعلام میکنم که با بازی کردن راموس تو دفاع وسط حمایت میکنم
نوشته اصلی توسط Milad راموس رو پیگرینی اولین بار وسط بازی داد در ضمن راموس دیگه راست نمیتونه بازی کنه هیکلش خیلی گولاخ شده نسبت به زمانی که دفاع راست بود خیلی لاغر بود
نوشته اصلی توسط mohammad بازی برگشت با یووه دفاع راست بازی کرد عالی بود یووه حتی یه نفوذ هم نکرد بازی با دورتموند دو سال پیش
نوشته اصلی توسط Milad خوش به حالتون ميخواي براي تو هم مدل موي داماد پيدا كنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 488 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 488 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن