اسمن تاپیک :تاپیک جامع فوتبال روز دنیا خوبه؟یا بحث و گفتگو داشته باشه؟
شکیرا:” جیمز رودریگز توانایی های خود را نشان داد”
عملکرد درخشان جیمز رودریگز ، بازیکنی که شانس زیادی برای پیوستن به رئال دارد باعث خرسندی شکیرا، همسر پیکه شد.
شکیرا گفت:” افتخار می کنم که کلمبیا توانست که جایزه بازی جوانمردانه را کسب کند. جیمز رودریگز توانایی های خود را نشان داد و تبدیل به یکی از ستاره های کلمبیا شد. افتخار می کنم که کلمبیا بهترین عملکرد تاریخ خود در جام جهانی را ارائه داد.”
بازیکنان رئال مادرید در اولین روز تمرینات خود در پیش فصل تست پزشکی مرسوم را پشت سر گذاشتند.موراتا، بازیکنی که به زودی به یوونتوس می پیوندد در این تست پزشکی حضور داشت. ( برای بزرگنمایی روی هر عکس کلیک کنید)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]د(
یه وقت زبونم لال شکیرا با جیمز نریزه رو هم فوتبالشون تموم کنه
Hero Enter
Viva Real Madrid
لامصب من جای پیکه بودم از فوتبال خدافظی میکردم
حق داره پیکه
بزار گرت بیل امسال بدنسازی کنه کریس هم باید بزنه گاراژ
البته اینم بگم که یحتمل 1/3 فصل رو مصدومه
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 501 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 501 مهمان ها)