نوشته اصلی توسط Herzeleid هیچ نکته ای نباید از چشمان تیزبین ما جا بمونه نوشته اصلی توسط HO33E!N خستگی ناپذیر 3 یه کار نکنین خودم پرتتون کنم بیرون پاشین برید دیگه حوصلم سر رفت والا با این تاپیکاشون :))))
نوشته اصلی توسط Milad جدی؟چی فرستاده بودی ؟ آره نوشتم: نیم ساعت به فینال، باران ***** شد
نوشته اصلی توسط Nima جا داره من اینجا از تمامی عواملی که بشت تابیک حضور داشتن و زحمت کشیدن و دیده نشدن تشکر کنم فقط جا داره یه گله از شما داشته باشم که ایارا رُ نبردین
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینجا دور همیم بهتره ما همه با هم رفیقیم یه اسباب کشی نسبی به اونور میکنیم اینجا هم برا عموم هواداران همه تیما دنیای فوتبال
نوشته اصلی توسط Herzeleid خب منم به سهم خودم و حسین تشکر میکنم از همه دوستانی که در این مدت با ما بودن و همراهی کردن تا این تاپیک این چنین موفق باشه اگر کم و کاستی هم بود به من ببخشید
مادر شوهر به عروس میگه: چرا بچه ات شکل پسرم نیست؟ . . . . . . . . . . . عروسه دامنش رو میزنه بالا میگه: ببین اینجا ، دستگاه فتوکپی میبینی
نوشته اصلی توسط Herzeleid دنیای فوتبال football is our life
نوشته اصلی توسط .Chiko. مادر شوهر به عروس میگه: چرا بچه ات شکل پسرم نیست؟ . . . . . . . . . . . عروسه دامنش رو میزنه بالا میگه: ببین اینجا ، دستگاه فتوکپی میبینی
نوشته اصلی توسط Armila یه کار نکنین خودم پرتتون کنم بیرون پاشین برید دیگه حوصلم سر رفت والا با این تاپیکاشون :)))) امار تاپیک خودش گویاست
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینجا دور همیم بهتره ما همه با هم رفیقیم یه اسباب کشی نسبی به اونور میکنیم اینجا هم برا عموم هواداران همه تیما فایده نداره... اینجا باید تعطیل بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 350 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 350 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن