نوشته اصلی توسط Herzeleid سبز دیگه اگر ان نباشی خاکستری میشه نوشته اصلی توسط HO33E!N روشنه سبز کمرنگه چشات ضعیف شده قبلا پررنگ تر بود آخه الان انگار خاموشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N مقایست غلطه باید نویر رُ با بهترین مهاجم مقایسه کنی سانچز مثلا با یه دروازه بان خوب براوو براوو......لایک داری
HO33E!N
نوشته اصلی توسط Nima قبلا پررنگ تر بود آخه الان انگار خاموشه میخوان هزینه ها رُ بیارن پایین
نوشته اصلی توسط HO33E!N همه رُ all میزنم نمیاره ***** میکنم نمیاره بزرگترین سایت ترانسفردنیا وقتی ریده باشه انتظار از ایرانی ها نمیره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad بزرگترین سایت ترانسفردنیا وقتی ریده باشه انتظار از ایرانی ها نمیره برو شفق نیوز بهتره
نوشته اصلی توسط HO33E!N بوفون که دیگه تمومه ولی یکی از بازیکنایی بود که دوس داشتم بیاد بوفون یه جام جهانی دیگه هم جا داره
نوشته اصلی توسط Herzeleid سبز دیگه اگر ان نباشی خاکستری میشه نوشته اصلی توسط HO33E!N روشنه سبز کمرنگه چشات ضعیف شده نوشته اصلی توسط HO33E!N مقایست غلطه باید نویر رُ با بهترین مهاجم مقایسه کنی سانچز مثلا با یه دروازه بان خوب بازم به نظر من کسی که خوب باشه خوبه و با ارزش ، حالا تو هر پستی میخواد باشه الان نویر به نظر من دو برابر بیل ارزش داره واسش پول بدی با اینکه علاقه خاصی به نویر ندارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid بوفون یه جام جهانی دیگه هم جا داره بازیکن تو سن بالا افتش با شیب ملایم نیست یه هو سکته میکنه منحنی افتش ولی دروازه بان با ثبات تر از فن درسار ندیدمتا 40 سالگی هم عین سگ بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N بازیکن تو سن بالا افتش با شیب ملایم نیست یه هو سکته میکنه منحنی افتش ولی دروازه بان با ثبات تر از فن درسار ندیدمتا 40 سالگی هم عین سگ بود همه چیش خیلی خوب بود بی شرف ولی من بوفون و کاسیاس رو ترجیح میدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N بازیکن تو سن بالا افتش با شیب ملایم نیست یه هو سکته میکنه منحنی افتش ولی دروازه بان با ثبات تر از فن درسار ندیدمتا 40 سالگی هم عین سگ بود 41 سالگی فینال یو سی ال بازی کرد لامصب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 374 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 374 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن