[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hero Enter
Viva Real Madrid
اومدى و گفتى چرامسى بهترين بازيكن جام شد؟
يه لحظه صبر كن.....
تو اصلا ميدونى معيار بهترين بازيكن جام چيه ؟
نه ميدونم كه نميدونى؟!!!
اوكى ، ،صبر كن تا حاليت كنم،
ايا ميدانى كه مسى بيشترين دريبهاى صحيح رو تو جام زده با ٣١ دريبل..
روبن ٢٧ دريب!!! كى بيشتر؟؟؟
مسى بيشترين شوت رو به دروازه زده با ١٦ شوت!!
روبن ١١ شوت!! كى بيشتر زده؟؟!!
مسى بيشترين موقعيتهاى صحيح را براى هم تيمياش دروست كرده با ٧ موقعيت!!
روبن ٤تا؟؟!!
مسى ٤ گل ٩ امتيازى زده!!!
روبن ٣ گل ٤ امتيازى....كى بهتره!!!
مسى در مرحله گروهى تنهايى ٩امتياز را براى تيمش اورد؟!!!
روبن ٤ امتياز؟!!!
امدى گفتى المان قهرمان شد بهت ميگم در جام ٢٠٠٦ ايتاليا قهرمان شد و زيدان بهترين بازيكن شد!!!باخت فينال+كارت قرمز
گفتى زيدان يه چيز ديگرست !!!
گفتم ان هم هيچ انيستا و اشنايدر در ٢٠١٠ درخشيدن فورلان بهترين بازيكن شد.
گفتم اون هم هيچ ٢٠٠٢ برزيل قهرمان شد اما اليور كان بهترين شد.
اقا ان هيچ ١٩٩٨ فرانسه قهرمان شد و رونالدو بهترين شد!!!!
اقا هيچى نميفهمى اصلا مگه چيزى از فوتبال سرت ميشه دوو روزه فوتبال نگاه ميكنى به فكرت بايد مسى به تيم روبوتها هم گل بزنه عزيز من برو معيارهاى فوتبال رو ياد بگير بعد بيا نظر بده...
دیدگاهها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3
1
اینا منتقد نیستن ... انتقادو آلمانیها کردن که کاملا محترمانه گفتن مسی حقش نیس .... اینا فقط توهین بلدن .... جایزه رو به مسی دادن ... مسی چی کار کنه ؟؟؟ میگن لابی میکنه ! مطمئن باش مسی به این جایزه های بی ارزش نیازی نداره ... مهم جام بود که نشد .....
Hero Enter
Viva Real Madrid
ولله منم با شما هم نظرم....منها اینی که الان میگیم بر اساس عملکذ گذشته و قیمتش تو این بازار
والا من همون وقتم گفتم این خرید خریت تاریخ و این بازیکن تموم شدست!
دقیقا ارزش بسته به اونی که واسه تو کارایی داره....راه دور نرمی همین دروگبا ارزشش واسه ما ده ها برابر قیمتش بوده
قطعا ما هم اگر میگیم امید و انتظارمون و الا شاید الکسیس بشه بهترین بازیکن لیگ امسال
یارو میره پیش باباش میگه من زن می خوام
باباش میگه هر وقت کیرت رسید در کونت بیا بگو...
پسره میره کلی تلاش میکنه وزنه میبنده به دودولش خلاصه با هر بد بختی بوده کیرشو بزرگ میکنه
بعد میره پیش باباش میگه بابا کیرم رسید دم کونم
باباشم میگه خوب بکنش تو کونت دیگه زن میخوای چیکار
به نظر می رسد که کروس ، ستاره تیم ملی آلمان تا پایان هفته در رئال مادرید معارفه می شود و جایگاه ویژه برنابئو هم کاملا خود را آماده می کند.
وقتی سال ۱۹۷۸ با پرو تبانی کردید، در حالی که پرو قهرمان کوپا آمریکا بود، شش تا زدید بهشون تا با تفاضل گل برید فینال و در عوض گروگانهای کشورشون رو آزاد کردید، برزیل بیچاره رفت رده بندی، اون موقع کجا بودین؟؟؟ حقتون بود!!! تو خاک خودتون حق برزیل رو خوردید و قهرمان شدید،در حالیکه برزیل میتونست تو خاک شما قهرمان بشه! تازه اینجا تبانی در کار نبود!
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 63 مهمان ها)